Σεμινάριο προπονητικής από την ΕΠΣΛ

25/08/2011 - 16:58 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2011 - 17:09

Επιμορφωτικό, ταχύρυθμο σεμινάριο προπονητικής διοργανώνει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου η ΕΠΣ Λέσβου, στη Μύρινα της Λήμνου.

Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον έχουν δείξει δώδεκα προπονητές απο τη Λέσβο και τη Λήμνο, στους οποίους δίνεται μια καλή ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αφού στο σεμινάριο θα διδάξουν κορυφαίοι προπονητές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν προσεχώς απο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ΕΠΣΛ, ως διοργανωτές του σεμιναρίου, πιστεύουν ότι τις επόμενες ημέρες ο αριθμός των προπονητών θα αυξηθεί, ώστε το σεμινάριο να στεφθεί από  απόλυτη επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τέτοια σεμινάρια γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα και σίγουρα η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου, να πραγματοποιηθεί ένα αντίστοιχο και στη Λήμνο, θα ωφελήσει τους συμμετέχοντες προπονητές. Άλλωστε, ήταν πρόταση αρκετών υποψήφιων διπλοματούχων προπονητών παλιαότερα, προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ Σταύρο Ψαρρόπουλο, που επιτέλους γίνεται πράξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey