Ο Σπανός (ξανά) στου Ρέντη για σεμινάριο

05/09/2011 - 15:04 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2011 - 15:17

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο της  Διεύθυνσης Ακαδημίας για τις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που διεξήχθη από τις 22-27 Αυγούστου. Στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη βρέθηκαν ο υπεύθυνος της Σχολής του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη Βαγγέλης Σπανός και ο προπονητής Κώστας Καραμανώλης.

Συνολικά συμμετείχαν 75 προπονητές και υπεύθυνοι από 32 Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Στο σεμινάριο  αναλύθηκαν από τα στελέχη της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου η αγωνιστική και λειτουργική φιλοσοφία, ο προπονητικός προγραμματισμός, οι προδιαγραφές λειτουργίας του συστήματος ανίχνευσης και επιλογής ταλαντούχων ποδοσφαιριστών (scouting) και ο Κώδικας Συμπεριφοράς και Επικοινωνίας των Σχολών Ποδοσφαίρου.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε και σε πρακτικό επίπεδο, καθώς  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο τις προπονήσεις της Α’ Ομάδας όσο και των Αγωνιστικών Τμημάτων Κ-20 και Κ-17, αλλά και να συμμετάσχουν σε μια σειρά πρακτικών ασκήσεων προπονητικής στο γήπεδο, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των τεχνικών της Διεύθυνσης Ακαδημίας.

Σε δεύτερο στάδιο, στα πλαίσια της λειτουργικής και οργανωτικής ενοποίησης, οι υπεύθυνοι των Σχολών συζήτησαν με τα διοικητικά στελέχη της Διεύθυνσης Ακαδημίας, για το ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας τους και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον. Η διεξαγωγή τουρνουά σε όλη την επικράτεια, η οργάνωση δοκιμών και camps, οι κοινωνικές δράσεις, είναι ορισμένες από τις ενέργειες που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου και έτσι με σταθερά βήματα, μπαίνουν οι βάσεις για τη πραγματοποίηση του οράματος της Διοίκησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με στόχους την εύρεση, την άρτια εκπαίδευση και αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο αλλά και σύντομα στις Η.Π.Α. και την Αυστραλία!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey