Πάρτι των παλαιμάχων της Λέσβου στην Τουρκία!

05/09/2011 - 21:18

Ένα όμορφο ταξίδι στα απέναντι Τουρκικά παράλια το οποίο μάλιστα συνδυάστηκε και με φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε η ομάδα παλαιμάχων της Λέσβου την περασμένη εβδομάδα. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο γνωστός μας σε όλους μας Γιώργος Αμπελικιώτης ο οποίος οργάνωσε και το φιλικό αυτό παιχνίδι με την ομάδα της Κάγια Σπόρ απο το γειτονικό μας Αιβαλί. Το φιλικό αυτή την φορά είχε την ιδιαιτερότητα να γίνει αγώνας 7X7 και όχι κανονικός αγώνας όπως συνέβαινε και μέτρησε η καλή φυσική κατάσταση, η δύναμη και το πάθος για την νίκη.

Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό, η ομάδα των παλαιμάχων είχε αυτή την φορά ελλείψεις αλλά όσοι αγωνίστηκαν μπόρεσαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό να διακριθούν.

Αυτός που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν ο έμπειρος τερματοφύλακας Βαγγέλης Χατζηαναγνώστου ο οποίος πραγματικά έπιανε τα άπιαστα και έκανε τους Τούρκους να τραβάνε τα μαλλιά τους που δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του, ενώ τοπ  σκορερ του φιλικού ήταν ο Πάρης Βουρλιώτης. Οι παλαίμαχοι τελικά νίκησαν με σκορ 10-4 με πέντε γκολ του Βουρλιώτη, τρία του Μέγα και απο ένα των Τσαγκόζη, Στεφάνογλου.
Παλαίμαχοι: Χατζηαναγνώστου, Μέγας, Στεφάνογλου, Καφαλούκος, Θωμαϊδης, Βουρλιώτης, Δελόλμας, Βαλαβάνης,Τσαγκόζης.

Το γλέντησαν!
Μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Μοσχονήσια έγινε το έλα να δεις με τους Έλληνες να το ρίχνουν έξω και να περνούν μια υπέροχη βραδυά που θα την θυμούνται για πολύ καιρό με άφθονο φαγητό ποτό αλλά και πολλές… ζεμπεκιές σε πίστα κέντρου της περιοχής. Τυχερές στο γλέντι αυτό και οι σύζυγοι των παικτών που τους ακολούθησαν στην Τουρκία και όλοι μαζί έδειξαν στους φίλους μας πώς διασκεδάζουν και γλεντάνε οι Έλληνες. Μάλιστα οι Τούρκοι τους πρόσφεραν πολλά και ωραία δώρα έτσι ώς ανταμοιβή για τον κόπο που έκαναν να μεταβούν στον τόπο τους και για λίγες ώρες να περάσουν όλοι τους καλά. Δεν αποκλείεται και μέσα στο φθινόπωρο να έχουμε ακόμη μια επανάληψη του έργου της περασμένης εβδομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey