Τιμωρία 8 αγωνιστικών στο Χατζηγιαννάκη του Κεραυνού

07/09/2011 - 21:22 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2011 - 21:32

Θα αργήσει να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Αφάλωνα  Σαράντος Χατζηγιαννάκης ο οποίος τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές για την αποβολή του στο παιχνίδι του κυπέλλου με την Άναξο πριν από λίγες μέρες. Η ποινή αυτή αποτελεί την πρώτη "καμπάνα" μέσα στην χρονιά που άρχισε και όπως όλα δείχνουν η πειθαρχική επιτροπή θα είναι αυστηρή στις αποφάσεις της εφαρμόζοντας τον ΚΑΠ.

Ακόμη με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Χρήστου του Ταξιάρχη για την κόκκινη με τον Ατρόμητο, ενώ  δύο αγωνιστικές επιβλήθηκαν στους  Βασίλα του ΑΟ Μεσοτόπου και Γρηγόρη Φωτέλλη της Δόξας. Τέλος με μια αγωνιστική οι Τακός Γέρας  Κουμαράς Ατρομήτου Αν Χαλδέζος Αιγέα Κουτσέλλης Αστέρας Ιππ και Χαλκιώτης του ΑΟΑνάξου.

Το έχασε στα χαρτιά
Ακόμη η επιτροπή έκρινε υπαίτιο της διακοπής του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, τον Ταξιάρχη για το κύπελλο κατακυρώνοντας με σκορ 3-0 στην ομάδα της Αγ. Μαρίνας το παιχνίδι ,ενώ αφαιρούνται (3) βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος από τον Ταξιάρχη και (2) βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. Ακόμη το σωματείο κλήθηκε σε απολογία για τα αναγραφόμενα του διαιτητή Πούλου στο φύλλο αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey