ΦΙΛΙΚΑ: Αιολικός-Όλυμπος 2-3

11/09/2011 - 22:20

Ιστορική νίκη έστω και φιλικού χαρακτήρα πήρε ο Όλυμπος Αγιάσου στο σπουδαίο σημερινό φιλικό κόντρα στον Αιολικό! Οι Αγιασώτες του Θοδωρή Παπαλόπουλου απέδειξαν πως δικαίως φέρουν τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου φέτος στην Α΄ Τοπική και παρά τον πρόωρο αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, διέσωσαν τις εντυπώσεις με μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο, με σκορ 3-2!

Από την πλευρά του ο Αιολικός του Φώτη Κοκκινέλλη, βραχυκύκλωσε από το καλό πρεσάρισμα του Ολύμπου και παρά το ότι αγωνίστηκε με βασικό σχήμα, ηττήθηκε ευτυχώς σε μία περίοδο που είναι νωρίς και για να αντιληφθεί την πορεία προετοιμασίας του, αλλά και για να βαδίσει δουλέψει ακόμη περισσότερο στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη των επίσμων υποχρεώσεών του.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με γκολ του Μίχου, αλλά ο Όλυμπος πριν τη λήξη του ημιχρονου εφερε το ματς στα ίσια με τον Τόλη Λαλά. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε στο γήπεδο των ΤΕΛ "Γεώργιος Σκούφος", με τον Όλυμπο να κάνει την ολική ανατροπή ξανά με σκόρερ το Λαλά!

Ο Αιολικός που δεν μπορούσε να βρει τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα παρά την κατοχή μπάλας, ισοφάρισε με τον Π. Βουργουτζή, αλλά οι Αγιασώτες που έδειξαν στο γήπεδο πως ήθελαν περισσότερο αυτή τη νίκη γοήτρου, πίεσαν και ανταμείφθηκαν με το 3-2 από ενέργεια του Καζάνη!

Οι δύο ομάδες δοκίμασαν στο πρώτο μέρος τις βασικές τους (θεωρητικά) ομάδες με τον Αιολικό να έχει στη σύνθεσή του τους Αγιακάτσικα, Χατζηκυριάκο, Διονυσάτο, Κάρδαρη, Δελόλμα στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο πήρε χρόνο συμμετοχής και ο νεαοποκτηθείς Τσουλάκος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey