Παλαίμαχοι εν δράσει!

10/01/2012 - 20:24

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λέσβου έκανε γνωστό ότι, με την ευκαιρία των εορτών, πραγματοποίησε δύο αθλητικές εκδηλώσεις σε Πολιχνίτο και Γέρα, με τη συμμετοχή πολλών μελών του.

Οι παλαίμαχοι στα πλαίσια των αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων του συλλόγου, αγωνίστηκαν στις στις 26-12-2011 με την ομάδα του Πολιχνίτου, σε φιλική αναμέτρηση και μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του τοπικού συλλόγου μαζί με τον παλαίμαχο διαιτητή Στρατή Παπουτσέλλη δεξιώθηκαν τους παλαιμάχους μέσα σε φιλικό κλίμα, αναπτύσσοντας τους στόχους και τις δραστηριότητες της νέας χρονιάς.

Ωστόσο, η αγωνιστική δραστηριότητα δε σταμάτησε εκεί, αφού την επομένη της Πρωτοχρονιάς διοργανώθηκε και δεύτερο φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα παλαιμάχων της Γέρας, στο ανακαινισμένο γήπεδο του Παππάδου.

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Παλαιμάχων Λέσβου προετοιμάζεται για ένα ακόμη μεγάλο φιλικό αγώνα, αυτή τη φορά εκτός Λέσβου και συγκεκριμένα εκτός Ελλάδας, αφού στις 26 Ιανουαρίου θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις εγκαινίων του νέου γηπέδου της Ayvalik Gucu στα απέναντι τουρκικά παράλια, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα παλαιμάχων τoy Aϊβαλιού.

Η ανακοίνωση κλείνει με ευχές των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών σε όλη την αθλητική οικογένεια της Λέσβου, ώστε το 2012 να είναι μια χρονιά με υγεία, ευτυχία και πρόοδο στον αθλητισμό της Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey