Στα Λιονταρακια το παιδικό, στον Οδυσσέα Ελύτη το εφηβικό

22/05/2013 - 11:10

soccer_goal_net34Ολοκληρώθηκε το εφηβικό και το παιδικό πρωτάθλημα, ενώ στο προπαιδικό απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος, σε μια χρονιά που οι διοργανώσεις υποδομών της ΕΠΣ Λέσβου αναδεικνύουν σιγά-σογά τους πρωταθλητές τους.

Το εφηβικό διεξήχθη σε έναν όμιλο με τη συμμετοχή εννιά ομάδων, εκ των οποίων οι τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας αγωνίστηκαν χιαστί (1-4, 2-3). Στα ημιτελικά ο Οδυσσέας Ελύτης επικράτησε του Αιγέα Πλωμαρίου με 10-0 και τα Λιονταράκια νίκησαν τον Βύρωνα Μόριας 8-0.

Στον τελικό, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη, η οποία κέρδισε στον τελικό με 6-0 τα Λιονταράκια, που παρέδωσαν έτσι τα σκήπτρα της δικής τους περσινής κατάκτησης. Μικρός τελικός δεν πραγματοποιήθηκε, αφού ο Αιγέας Πλωμαρίου παραιτήθηκε, διαφωνόντας με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Έτσι, την 3η θέση κατέκτησε ο Βύρων Μόριας.

Στο παιδικό ο τίτλος κατέληξε στα Λιονταράκια. Το πρωτάθλημα διεξήχθη σε δύο ομίλους και συμμετείχαν σε αυτό 16 ομάδες. Οι πρώτες τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο προκρίθηκαν στη Β' φάση και οι νικητές από αυτήν τη διαδικασία πέρασαν στην τελική φάση, όπου αγωνίστηκαν μεταξύ τους με βαθμολογία. Στην τελική φάση έπαιξαν Αίας Μυτιλήνης, ΑΕΛΚ, Οδυσσέας Ελύτης και Λιονταράκια, τα οποία κέρδισαν και τον τίτλο με 9 βαθμούς.

Παιδικό Πρωτάθλημα

Βαθμολογία
1. Λιονταράκια 9
2. Οδυσσέας Ελύτης 6
3. ΑΕΛΚ 3
4. Αίας Μυτιλήνης 0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey