Επί τάπητος οι εργασίες στον "Ταρλά"

30/05/2013 - 13:13 Τελευταία τροποποίηση στις 30/05/2013 - 14:08

AELK_Ol_Volos_Tarlas_fullΜε την ΑΕΛΚ να έχει ανέβει στη Super League και την κλεψύδρα του χρόνου να αδειάζει αργά και βασανιστικά, πραγματοποιήθηκε χθες στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μια πρώτη συνάντηση μεταξύ των αρμόδιων φορέων, σχετικά με τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν στον "Ταρλά", ώστε το γήπεδο να πάρει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή αγώνων στη μεγάλη κατηγορία.

Στην πρώτη αυτή σύσκεψη ήταν παρόντες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής, ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Γιάννης Βατός, ο Γενικός Διευθυντής προγραμματισμού, περιβάλλοντος και υποδομών της Περιφέρειας Γιώργος Σπανέλλης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού πολιτισμού, νεολαίας και άθλησης Κώστας Αστυρακάκης και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Σε αυτή εξετάστηκαν σε πρώτη φάση, κάποια αντίστοιχα έργα ανακατασκευής, που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια σε άλλα γήπεδα που έπρεπε να περάσουν από τον τεχνικό έλεγχο της διοργανώτριας και να γίνουν πιο λειτουργικά για τους φιλάθλους, όπως εκείνο των "Περιβολίων" στο Δήμο Χανίων, το οποίο αποτέλεσε φέτος την έδρα του Πλατανιά.

Χειροπιαστή είδηση δεν προέκυψε, αφού όλες οι πλευρές συμφώνησαν πως η πρώτη αυτή συνάντηση ήταν περισσότερο... αναγνωριστική γύρω από τα προβλήματα του "Ταρλά" που χρήζουν επίλυσης, ανανεώνοντας πάντως το ραντεβού τους προσεχώς.

Εκείνο που έχει σημασία ωστόσο, είναι ότι άρχισε ήδη κάτι να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αφού είναι πλέον λαϊκή απαίτηση να δώσει η ΑΕΛΚ και τη νέα χρονιά στη Super League όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στον "Ταρλά" και θα πρέπει από κοινού να βρεθεί ο τρόπος για να γίνει αυτό πράξη. Σε αυτή την προσπάθεια όλες οι πλευρές επισημαίνουν ότι θα συνδράμει και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, εξασφαλίζοντας κάποια κονδύλια αφού το Στάδιο είναι δημοτικό. Όμως τα χρονικά περιθώρια είναι τόσο στενά εξαρχής, που όσο τα χρηματικά ποσά τα οποία απαιτούνται για τις εργασίες, κυμαίνονται σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη (πληροφορίες αναφέρουν ίσως και περισσότερο από 1 εκ. ευρώ), άπαντες εύχονται και προσδοκούν η μάχη με το χρόνο να μην αποδειχθεί άνιση...

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey