Ασφαλιστικά μέτρα για τις εκλογές της ΕΠΣΛ

01/06/2013 - 14:16

Prwtodikeio_EPSL_eklogesΣτα άκρα οδηγούνται οι δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις στις εκλογές της ΕΠΣ Λέσβου, μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκε από την πλευρά των υποψηφίων, τους οποίους φέρεται να στηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, με τα ασφαλιστικά μέτρα γίνεται προσπάθεια να μη διεξαχθούν οι εκλογές στις 12 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Λέσβου.

Η "αντιπολίτευση" επιμένει πως οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν δεν ήταν σύμφωνες με το καταστατικό της Ένωσης και προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να "μπλοκάρουν" τις εκλογές. Ισχυρίζονται μάλιστα, ότι η ΕΠΣΛ δεν είχε δικαίωμα να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών μέσα στον Ιούνιο και κατηγορύν της διοίκησή της ότι προχώρησε σε μια τέτοια απόφαση για να μην της αφήσει ικανά χρονικά περιθώρια να προετοιμαστεί για τη μάχη των υποψηφίων.

Παράγοντας ποδοσφαιρικού σωματείου ωστόσο, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, τόνισε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το "SL" ότι και το 2010, οι εκλογές της ΕΠΣΛ είχαν διεξαχθεί Ιούνιο, προς το τέλος του μήνα.

Οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν ότι η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στις 6 Ιουνίου, ημέρα δηλαδή που θα κριθεί αν οι εκλογές της ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 12 του μήνα ή αν θα πρέπει να οριστεί νέα ημερομηνία.

Σε κάθε περίπτωση, οι δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις επιδίδονταν μέχρι και πριν από λίγη ώρα σε ένα ανελέητο "κυνηγητό" παραγόντων, ώστε να "κλειδώσουν" τους υποψηφίους τους, αφού το μεσημέρι (14:00) έληξε η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey