Ενωτικός ο Ψαρρόπουλος πριν τις εκλογές [vid]

06/06/2013 - 12:08 Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2013 - 12:56

Psaropoulos_Synenteyksi_Typou_ekloges_2013Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, εν όψει των εκλογών της Ένωσης που είναι προγραμματισμένες για τις 12 Ιουνίου και μία ημέρα πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, τα οποία έχει καταθέσει η αντίπαλη παράταξη αναφορικά με το χρόνο πραγματοποίησης της διαδικασίας.

Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΕΠΣΛ αναφέρθηκε σε όλα τα επίμαχα σημεία της "κόντρας" που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Ένωση και την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, έδειξε να απορεί με το χαρακτηρισμό "σφηκοφωλιά", τον οποίο απέδωσε ο Νίκος Μιχαλάκης εις βάρος της διοίκησης της ΕΠΣΛ σε πρόσφατη συνέντευξή του, ενώ προσπάθησε να αιτιολογήσει το πώς οδηγήθηκαν οι σχέσεις του ίδιου με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ σε αυτό το σημείο.

{youtube}hAEn56Xn1iA{/youtube}

{youtube}uFTGOFW0qtk{/youtube}

Παράλληλα, μίλησε για παγκόσμια πρωτοτυπία σε ότι αφορά την ενασχόληση -με επίσημες δηλώσεις υποστήριξης- της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μιας επαγγελματικής ομάδας δηλαδή, στις εκλογές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, κάνοντας λόγο και για μια ακατάσχετη υποσχεσιολογία από τους παράγοντες που εντάσσονται στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως αδύναμο, από τη στιγμή που συγκαταλέγει μόλις οκτώ υποψηφίους για τακτικά μέλη, χωρίς να παρουσιάζει πλήρη πρόταση με έτερους υποψηφίους ως αναπληρωματικούς ή εξελεγκτικής επιτροπής.

{youtube}ehtd5x7TeIg{/youtube}

Αναφορικά με τις υποψηφιότητες όσων συμπορεύονται μαζί του για την προεδρεία της ΕΠΣΛ, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος ανέλυσε τους στόχους της παράταξής του, προέβαλε το έργο της Ένωσης όλων των προηγούμενων χρόνων, επισημαίνοντας πως κανείς δε δικαιούται να μιλά για ανυπαρξία της διοίκησής του, ενώ έδειξε το δρόμο πάνω στον οποίο θα βαδίσει η Ένωση, ως προς την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων, που θα ελαφρύνουν τα σωματεία στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, από συγκεκριμένα οικονομικά βάρη.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ παρουσίασε επίσης τέσσερα από τα νέα στελέχη της παράταξής του, οι οποίοι θα αναλάβουν στοχευμένο έργο στην Ένωση. Πρόκειται για τον δικηγόρο Αριστείδη Χατζηκομνηνό, που θα βοηθήσει σε θέματα νομικής φύσεως και θα καλύψει τη θέση που απαιτείται από την ΕΠΟ στην Πειθαρχική Επιτροπή, τον Διευθυντή της Millenium Bank Παναγιώτη Ανδριώτη, που θα επωμιστεί το μάρκετινγκ της Ένωσης, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Β. Αιγαίου της ΕΛ.ΑΣ Παναγιώτη Βάλεση, που θα αναλάβει θέματα γηπέδων και τον πρώην Γ.Γ. της ΕΠΣΛ Βασίλη Τσαγκάρη, που θα ασχοληθεί με το επικοινωνιακό κομμάτι και τα ΜΜΕ, ως παλιός άλλωστε συνάδελφος.

{youtube}C2nUXPYF_Wg{/youtube}

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος μίλησε ανοικτά για πρώτη φορά σχετικά με τις σχέσεις του ιδίου και του Νίκου Μιχαλάκη, του Πρόεδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, στην οποία διετέλεσε διοικητικό μέλος πριν από δύο χρόνια, επισημαίνοντας πως κατηγορείται από την άλλη πλευρά ότι ασκεί κριτική στην ομάδα της Καλλονής. Υπεραμύνθηκε ωστόσο της θέσης του ως Πρόεδρος της ΕΠΣΛ, τονίζοντας πως βρίσκεται στην Ένωση για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ερασιτεχνικών σωματείων.

{youtube}gMH89JWl4MA{/youtube}

Αναφερόμενος στη σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος επεσήμανε πως η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για πραγματοποίηση εκλογών στη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι απόλυτα σύμφωνη με το καταστατικό της ΕΠΣΛ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως η κίνηση της αντίπαλης παράταξης ίσως είναι ένα επικοινωνιακό τρικ, αφού οι ημερομηνίες των δικαιολογητικών που κατέθεσαν οι υποψήφιοί της για συμμετοχή τους στις εκλογές, είναι προγενέστερες από την ένσταση που κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο, συμπεραίνοντας έτσι πως είχαν τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμάσουν ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, αλλά δεν το έκαναν.

{youtube}xcPtq-RQHRM{/youtube}

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος συνέστησε προς όλους τους υποψηφίους να πέσουν οι τόνοι για το καλό του ποδοσφαίρου της Λέσβου, ευχήθηκε η εκλογική διαδικασία να κυλήσει ομαλά και να μη δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ των μελών των συμβουλίων των σωματείων, αφού αυτό θα οδηγήσει πιθανότατα τις ίδιες τις ομάδες σε μια ανούσια κόντρα και μια ανώφελη πολεμική. Εξάλλου, όπως τόνισε, είναι αρκετό πιθανό να προκύψει μια διοίκηση στην Ένωση με εκπροσώπους και των δύο παρατάξεων στο συμβούλιο, οπότε και οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, αφού αυτό που διακυβεύεται από τις προσεχείς εκλογές, δεν είναι μια διαδικασία που θα κρατήσει απλώς ένα απόγευμα, αλλά μια ουσιαστική συνύπαρξη μιας τετραετίας, από την οποία κερδισμένο οφείλει και πρέπει να βγει μόνο το λεσβιακό ποδόσφαιρο.

{youtube}qDRTfDcA31w{/youtube}

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ προσκάλεσε τον φίλο -όπως τον αποκάλεσε- Δημήτρη Βαρβαγιάννη, που διεκδικεί την προεδρεία της Ένωσης με την υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, σε έναν ανοικτό διάλογο παρουσία των δημοσιογράφων, ώστε να αναλύσει ο καθένας τους στόχους της παράταξής του και να απαντήσει στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, για να ενημερωθούν ακόμα καλύτερα τα σωματεία και να υπάρχει μια ποιοτική παράθεση επιχειρημάτων, φιλοδοξιών και προσοκιων αναφορικά με το μέλλον του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

{youtube}25z5PUKncPI{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey