Σέντρα για τα Λιονταράκια!

07/09/2013 - 10:40

liontarakia_renti97-98Με σχεδιασμό, σωστό προγραμματισμό αλλά και με οδηγό τις επιτυχημένες ενέργειες των προηγούμενων ετών και κυρίως την εμπειρία από την δωδεκαετή και επιτυχημένη συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΑΠΣ Λιονταράκια ξεκινά τις υποχρεώσεις της, μπαίνοντας άλλη μία φορά δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής, με νέες ιδέες, όρεξη για πολλή δουλειά και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου τόσο για αθλητές, όσο και για γονείς.

Μέχρι σήμερα, η σχολή μας κατέχει σημαντικές και αξιόλογες διακρίσεις τόσο στα πρωταθλήματα υποδομής όσο και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Οι αθλητές μας στελεχώνουν την ανδρική ομάδα ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ (συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Λέσβου) αλλά και άλλες ομάδες της Λέσβου, την ΠΑΕ Καλλονή, τις μικτές Λέσβου, το οποίο φανερώνει με τον καλύτερο τρόπο τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στη σχολή μας από τους διπλωματούχους προπονητές και τους αθλητές. Σημαντικό μερίδιο αναλογεί στους γονείς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και υποστηρίζουν ουσιαστικά τα παιδιά τους.

Σημαντική επιτυχία της σχολής αποτελεί το γεγονός ότι αρκετοί αθλητές μας επιλέχθηκαν και μεταγράφηκαν στα αγωνιστικά τμήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Πειραιώς στο Ρέντη, με τελευταία επιτυχία αυτή του αθλητή Πραξιτέλη Βούρου, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και παράλληλα είναι μέλος της Εθνικής Νέων.

Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πέραν του προπονητικού προγραμματισμού, θα διεξαχθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών, ποδοσφαιρικά τουρνουά, αθλητικά camps, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, σεμινάρια προπονητικής, επιστημονικές ημερίδες για τους γονείς με θέματα παιδοψυχολογίας και διατροφής, Grand meeting των σχολών με τη συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολούθηση αγώνων του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και συμμετοχή σε φιλικά παιχνίδια.

Πρόγραμμα Σχολής

Spanos_Lakis_SL1Η σχολή θα λειτουργήσει σε τέσσερις εγκαταστάσεις:

Aθλητικό Kέντρο M.F.C SPANOS (γήπεδα 5Χ5 και 8Χ8) στην Παραλία Μόριας - έναρξη Δευτέρα 9/9/13 στις 5 μ.μ.

Γήπεδο 5Χ5 στο OXYGEN PARK στην περιοχή Νεάπολη - έναρξη Πέμπτη 12/9/13 στις 5 μ.μ.

Γήπεδο 5Χ5 στο ΒΟΥΝΑΡΑΚΙ στη Μυτιλήνη - έναρξη Παρασκευή 13/9/13 στις 5 μ.μ.

Γήπεδο έναντι ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ στην Μυτιλήνη για τα παιδιά του παιδικού τμήματος - Τρίτη- Πέμπτη 20:00-21:30, Σάββατο 09:30-12:30

Η συχνότητα των προπονήσεων είναι τρεις φορές την εβδομάδα και ένας αγώνας.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελούν ο προπονητής UEFA Α’ Βαγγέλης Σπανός, που θα έχει και τη γενική ευθύνη στη λειτουργία της ακαδημίας, οι Κώστας Καραμανώλης και Γιώργος Τσολακίδης, καθηγητές φυσικής αγωγής και κάτοχοι διπλώματος UEFA B.

Τέλος θα υπάρχει ξεχωριστό τμήμα κοριτσιών και τερματοφυλάκων, με διπλωματούχο προπονητή και κοντά στα παιδιά θα βρίσκεται και φυσιοθεραπευτής.

Εγγραφές

Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 14 ετών (1999 έως και 2008) έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι ήδη εγγεγραμμένοι καθώς και όσοι θέλουν να εγγραφούν μπορούν να βρίσκονται στις ανωτέρω εγκαταστάσεις τις μέρες και ώρες που αναφέρονται.

Η μηνιαία συνδρομή είναι 35 ευρώ, η τρίμηνη συνδρομή 28/μήνα, η πεντάμηνη συνδρομή 25/μήνα και η ετήσια συνδρομή 20/μήνα, ενώ για τα κορίτσια 20/μήνα . Ειδικές τιμές σε αδέλφια, στα παιδιά άνεργων και πολύτεκνων γονέων, στα παιδιά των μελών του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού και στα παιδιά των μελών του γυμναστηρίου OXYGEN.

Επίσης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα επιλέξουν την ακαδημία του Ολυμπιακού παρέχεται η κάρτα αθλητή, με την οποία αποκτούν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών με ειδική έκπτωση από το RED STORE αλλά και από τοπικές επιχειρήσεις.

Προσφορά Σεπτεμβρίου: με κάθε εγγραφή στη σχολή, οι γονείς του παιδιού δικαιούνται να γυμναστούν δωρεάν στο γυμναστήριο OXYGEN όλο το μήνα Σεπτέμβριο και σε όποιο πρόγραμμα επιθυμούν.

Για πληροφορίες και εγγραφές:

Σταθερό 22510-32774

Κινητό 6948591839

what’s up 6986919879

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey