Αναβολή σε όλα τα πρωταθλήματα!

18/09/2013 - 10:52 Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2013 - 15:52

agiamarina_gipedo1Εκείνο που ψυθυριζόταν από την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε τελικά πράξη σε ότι αφορά τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Λέσβου, αφού όπως αποφάσισε η ΕΠΣΛ κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση αναβάλλονται οι αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου σε Α', Β' και Β1' Κατηγορία.

Ο λόγος είναι το σοβατό ζήτημα που έχει προκύψει με τις άδειες διεξαγωγής αγώνων, τις οποίες καλούνται να έχουν στην κατοχή τους τα γηπεδούχα σωματεία. Ένα μέτρο που ισχύει από φέτος για πρώτη φορά με αυτή τη συγκεκριμένη μορφή, δημιουργώντας αναταραχή στους κόλπους των ομάδων.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι από τη μία μεριά οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου και της Αποκεντρωμένης έχουν καταγράψει μια σειρά από παρεμβάσεις, που πρέπει να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις όλου του νησιού, από την άλλη όμως δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα απολύτως κονδύλι για την πραγματοποίησή τους.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης, αποφάσισε μαζί με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο να μη διεξαχθεί η 4η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας και οι πρεμιέρας της Β' και Β1, ζητώντας παράλληλα από τους αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν προς την εξεύρεση άμεσης λύσης. Άλλωστε δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, για συσκέψεις επί συσκέψεων αφού η ΕΠΟ πιέζει για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να ακολουθήσουν μετά τα μπαράζ ανόδου στη νέα Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL", τα όσα ζητούν ως παρεμβάσεις στα γήπεδα οι αρμόδιες υπηρεσίες εκτός από πολλά και σχολαστικά, είναι σε ορισμένες περιπτώσεις και ανέφικτα. Η ΕΠΣΛ όρισε τα ματς της 4ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία για την Τετάρτη 25/9 και τις πρεμιέρες της Β' και Β1' για το Σάββατο 28/9.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey