Ερώτηση Ζερδελή για τα γήπεδα

23/09/2013 - 23:22 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2013 - 23:27

zerdelisΕρώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Γιάννης Ζερδελής μαζί με άλλους έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο των γηπέδων που προκάλεσαν προβλήματα στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Στην ερώτησή τους μεταξύ άλλων τονίζουν ότι «τα κουφάρια των ημιτελών αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και οι εγκαταλελειμμένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις που χρονολογούνται από τη περιβόητη πια περίοδο του 2004, αποτέλεσμα της μη υλοποίησης του τότε μεγαλεπήβολου προγράμματος «Ελλάδα 2004», «κοσμούν» ολόκληρη την περιφέρεια της χώρας.

Το γεγονός ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά και η σημερινή, με εργαλείο το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη, στέρησαν και στερούν από τους Δήμους τους απαραίτητους πόρους έχει ως αποτέλεσμα οι Δήμοι να μην μπορούν να συντηρήσουν και να λειτουργήσουν στοιχειωδώς τα γήπεδα και κυρίως τα κολυμβητήρια. Συνέπεια αυτού είναι πολλά στάδια να κλείσουν και σε αλλά να καταβάλλεται προσπάθεια να παραχωρηθούν όσο-όσο σε ιδιώτες με σκοπό να απαλλαγούν οι Δήμοι από το λειτουργικό κόστος».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν την ανάγκη να βρεθεί άμεσα οριστική λύση για την ασφαλή και προσβάσιμη άθληση σε όλους, σε γήπεδα εναρμονισμένα με τις διεθνώς κατοχυρωμένες προδιαγραφές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey