Πήρε το δίπλωμα Coerver ο Μουντανάρης!

08/10/2013 - 16:55 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2013 - 12:19

Mountanaris_Coerver2O προπονητής του Οδυσσέα Ελύτη και της Μικτής νέων της ΕΠΣΛ Στέλιος Μουντανάρης, εκτός από τα διπλώματα UEFA B και UEFA Α των οποίων είναι κάτοχος, πρόσθεσε και το Coerver Coaching Youth Diploma στην πλούσια συλλογή του.

Έτσι, ο φιλόδοξος κόουτς μπορεί να διδάξει τη μέθοδο "Coerver" στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ο δεύτερος κύκλος του σεμιναρίου αυτού θα διεξαχθεί στο εξωτερικό, δίνοντας τη δυνατότητα στους προπονητές τον τίτλο του επίσημου συνεργάτη, ώστε με τη σειρά τους να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε άλλους προπονητές.

Μεταξύ εκείνων που πήραν μέρος στο σεμινάριο ήταν ο Γιάννης Σαμαράς, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο Μιχάλης Μητροτάσιος (εκπαιδευτής υποψήφιων προπονητών UEFA στην Ελλάδα) και άλλοι γνωστοί προπονητές μεγάλων ομάδων της Super League.

Υπεύθυνος καθηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Alfred Calustian, ο οποίος είναι και ένας απο τους δύο ιδρυτές του Coerver Coaching, έχοντας συνεργαστεί με την γαλλική, την αγγλική, την ιαπωνική και την αυστραλιανή ομοσπονδία. Κύριος ρόλος αυτών των συνεργασιών είναι η κατάρτιση ενός σχεδίου, σχετικά με τις τεχνικές επιδεξιότητες στις αναπτυξιακές ηλικίες. Ο Calustian θεωρείται δικαιολογημένα ο "γκούρου" του είδους, μετρώντας επίσης σημαντικές συνεργασίες με τις Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέιγ, Νιουκάστλ και Άρσεναλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey