Φτιάχνεται το γηπεδάκι της Αγίας Μαρίνας!

13/11/2013 - 12:19

Agia_Marina_plimmirismeniΜία ακόμη λύση στο «γηπεδικό» πρόβλημα που αντιμετωπίζει το λεσβιακό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή, αλλά και η ΑΕΛΚ, θα είναι διαθέσιμη για την εκτόνωσή του σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού τις τελευταίες ημέρες στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας έχουν μπει μηχανήματα, δίνοντας ζωή ξανά στο φυσικό χλοοτάπητά του.

Πιο συγκεκριμένα, με το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων να καλύπτονται από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, συνεργεία του Δήμου Λέσβου προχώρησαν εδώ και λίγες ημέρες στην σπορά του χλοοτάπητα για την επάνοδό του, αλλά και σε εργασίες εκσυγχρονισμού των αποδυτηρίων και γενικά του περιβάλλοντος χώρου.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες και ο χλοοτάπητας θα είναι σε θέση να υποδεχτεί αγώνες, το όμορφο γηπεδάκι της Αγίας Μαρίνας που τα τελευταία χρόνια είχε εξυπηρετήσει και με το παραπάνω την Καλλονή, τον Αιολικό και τον Ατρόμητο, τότε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καταρχήν από τον «άστεγο» μέχρι σήμερα Ατρόμητο για τους αγώνες του, αλλά και από την Καλλονή για τις προπονήσεις της.

Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια του Δήμου να μπορέσει να εντάξει και άλλες ομάδες της Μυτιλήνης στο πρόγραμμα του γηπέδου, που αυτή τη στιγμή είναι στοιβαγμένες στο Ενωσιακό της Θερμής.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, με δεδομένο από ένα σημείο και μετά το κλείσιμο του «Ταρλά» που αναμένεται να μετατραπεί σε εργοτάξιο για τις εργασίες ανακαίνισής του, με την πρωτοβουλία της αυτή, εξασφαλίζει έναν ακόμη χώρο για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των προπονήσεών της, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες του Δήμου Λέσβου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey