Ο Κασιδιάρης ξανά για "Ταρλά", αλλά κουβέντα για την "Επιτροπή Καταγγελιών"...

15/11/2013 - 13:19 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2013 - 13:26

kasidiarisΜε ανακοίνωσή της που υπογράφεται από τον Βουλευτή που κατέθεσε την επίμαχη ερώτηση για τον «Ταρλά» και στην οποία επικαλούμενος κάποια «Επιτροπή Καταγγελιών Λέσβου», έκανε αναφορά σε «ρουσφετολογική χρηματοδότηση» και «καταπάτηση χώρου» στις διαδικασίες που προηγήθηκαν για το έργο, η «Χρυσή Αυγή» επανατοποθετείται κάνοντας ουσιαστικά μία στροφή 180 μοιρών στην προσέγγιση ενός τόσο σημαντικού ζητήματος για το λεσβιακό αθλητισμό.

Παρ΄ όλα αυτά, ο κ. Κασιδιάρης, αποφεύγει να απαντήσει στην πρόκληση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσου Γιακαλή, που του ζητούσε να αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί οι συντοπίτες μας, που απαρτίζουν την «Επιτροπή Καταγγελιών Λέσβου».  

Αναλυτικότερα η τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη:

«Προ ημερών κατέθεσα ερώτηση στη βουλή σχετικά με ατασθαλίες και παράνομες πράξεις που φέρεται να έχει τελέσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου. Οι εν λόγω πράξεις έχουν προκαλέσει ζημία στο ελληνικό δημόσιο και έχουν χαρακτήρα "ρουσφετολογικό", επομένως η καταγγελία τους αποτελεί καθήκον κάθε πολίτη. Η ερώτηση που κατέθεσα - και που έχει μείνει αναπάντητη - αφορά την μη χρηστή διαχείριση και τις πιθανές παρανομίες του υπουργού Αθανασίου και όχι το γήπεδο ή τους αθλητικούς συλλόγους της Λέσβου.

Κάποια λαμόγια της αριστεράς, που κάνουν τα στραβά μάτια στις απάτες της μνημονιακής εξουσίας, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη και διαδίδουν ανοησίες. Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει και ξεκαθαρίζει πως στέκεται στο πλευρό των αθλητικών συλλόγων & των φιλάθλων της Λέσβου. Η έμπρακτη υποστήριξή μας στο αθλητικό ιδεώδες και την φίλαθλη ιδιότητα είναι δεδομένη, σε αντίθεση με τους απατεώνες της συγκυβέρνησης που εκμεταλλεύονται τα πάντα για ψηφοθηρικούς λόγους και για να "οικονομήσουν". Όραμα της Χρυσής Αυγής η δημιουργία σταδίων και χώρων αθλήσεως σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής περιφέρειας, με στόχο οι νέες γενιές Ελλήνων να ακολουθήσουν το κλασικό ιδεώδες του υγιούς σώματος και του ελεύθερου πνεύματος».

Ηλίας Κασιδιάρης
Εκπρόσωπος Τύπου Χρυσής Αυγής
Βουλευτής Αττικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey