Ένα ακόμα βήμα για "Ταρλά"

20/11/2013 - 21:06

tarlas_apo_kerkides_1Συνεδρίασε σήμερα, εκτάκτως με κατεπείγουσα τηλεδιάσκεψη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, έχοντας ως μοναδικό θέμα του την έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την υλοποίηση του έργασιών επισκευής και αναβάθμισης στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, συνολικού προϋπολογισμού 1.550.000€.

Η σύναψη της ξεχωριστής προγραμματικής σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εγκρίθηκε με 28 υπέρ, 1 κατά και 2 λευκά. Έτσι, μετά και τη σημερινή απόφαση, το έργο του γηπέδου εισήλθε πλέον στη διαδικασία της δημοπράτησης, η οποία θα γίνει τις προσεχείς μέρες, ώστε να εγκατασταθεί ο ανάδοχος.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τονίζεται πως η περιφερειακή αρχή "δεν επιθυμεί την εμπλοκή της, στη λογική της αντιπαράθεσης και της μιζέριας που διακατέχει ελάχιστους για το θέμα", αναφερόμενη ουσιαστικά στις καταγγελίες όσων έχουν ενστάσεις για το έργο, επισημαίνοντας παράλληλα με νόημα: "Ξεπεράσαμε δυσκολίες, προβλήματα και θα είμαστε ευτυχείς όπως και όλοι οι συμπολίτες μας, να ξεκινήσει το έργο του γηπέδου το συντομότερο. Προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε μαζί με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν μας μένει καιρός λοιπόν για ανούσιες, αχρείαστες αντιπαραθέσεις…"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey