Αναβάλλει τα πρωταθλήματα η ΕΠΣΛ

22/11/2013 - 22:38 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2013 - 23:00

Saltamaras_Psaropoulos_Palaimaxoi_2012_pita1Ο απροσδόκητος χαμός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αιολικού και του Πανιωνίου Παναγιώτη Σαλταμάρα, σε ηλικία μόλις 55 ετών, οδηγεί την ΕΠΣΛ στην αναβολή όλων των πρωταθλημάτων της για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Σε αυτή την απόφαση φαίνεται να καταλήγουν οι άνθρωποι της Ένωσης, που αναμένεται να ενημερώσουν αύριο το πρωί και επισήμως τα σωματεία, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη ενός ανθρώπου που δόξασε το λεσβιακό ποδόσφαιρο εντός και εκτός νησιού.

Ο Παναγιώτης Σαλταμάρας υπέστη οξύ έμφραγμα λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης -πριν λίγες ώρες- της καθιερωμένης προπόνησης του Συλλόγου Βετεράνων Λέσβου, με τους φίλους και συνοδοιπόρους του να προσπαθούν να του παράσχουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άτυχος συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή καθ' οδόν για το Βοστάνειο Νοσοκομείο μετά από δεύτερο επεισόδιο μέσα στο ασθενοφόρο, που κλήθηκε εσπευσμένα να τον παραλάβει από το γήπεδο των Δικαστηρίων. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, που βύθισε σε βαρύ πένθος τους φίλους του ποδοσφαίρου στη Λέσβο, θα διαπιστωθούν ωστόσο στη νεκροψία που θα διενερηθεί αύριο.

Αν και αρχικά υπήρξε η σκέψη στην ΕΠΣ Λέσβου να αναβληθούν μόνο οι αγώνες του Κεραυνού Αφάλωνα όπου ήταν προπονητής, του Αιολικού με τον οποίο μεγαλούργησε τη δεκαετία του '80 και του Οδυσσέα Ελύτη, όπου αγωνίζεται ο μικρός του γιος Στρατής, τελικώς η Ένωση αποφάσισε ως ελάχιστο φόρο τιμής να αναβάλλει όλες τις διοργανώσεις της για το Σαββατοκύριακο.

Το "SL" εκφράζει τα συλληπητήρια του στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα.

Salt_RIP1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey