Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια Σαλταμάρα

27/11/2013 - 11:31 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2013 - 16:11

Saltamaras_palaimaxoi_Agiasos1Ο φίλαθλος κόσμος της Λέσβου παραμένει συγκλονισμένος στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης για το θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αιολικού και του Πανιωνίου Παναγιώτη Σαλταμάρα, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης προπόνησης του Συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών Λέσβου.

Το νησί έχει βυθιστεί στο πένθος και η ΕΠΣΛ ανέβαλλε ως ελάχιστο φόρο τιμής τα πρωταθλήματα της για το Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, πολλές είναι οι συλληπητήριες ανακοινώσεις που καταφτάνουν στο "SL" για τον αγαπητό σε όλους Παναγιώτη, που δε βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Πρώτη όλων εκείνη της μεγάλης του αγάπης, του Πανιωνίου...

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς...

Θρηνεί ο Πανιώνιος

Ο "ιστορικός" εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση, εκφράζοντας τη θλίψη του για τη μεγάλη απώλεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα.

Αναλυτικά: "Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, καθώς και ο σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα για τον απρόσμενο χαμό του. Ο Παναγιώτης Σαλταμάρας αγωνίστηκε στον Πανιώνιο για δύο χρόνια, τις περιόδους 1981-82 και 1982-83."

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ο αγώνας κυπέλλου του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΛΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, το Δεκέμβριο του 2011, "όταν η αποστολή των "κυανέρυθρων" είχε επισκεφτεί την Μυτιλήνη και ο ίδιος είχε φροντίσει για όλα τα οργανωτικά θέματα κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας." Μάλιστα, ως ελάχιστο φόρο τιμής, η επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου αναδημοσιεύει σήμερα τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Παναγιώτης Σαλταμάρας στο panionios.gr, εκείνες τις ημέρες.

Ανακοίνωση Ατρομήτου Ανεμώτιας

"Το λεσβιακό ποδόσφαιρο είναι από χθες πιο φτωχό με την απώλεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα, ακάματου εργάτη με τεράστια προσφορά στο άθλημα. Η παρακαταθήκη που αφήνει πλούσια, απόδειξη του πλούσιου έργου του επί σειρά ετών. Το Δ.Σ. του Ατρόμητου Ανεμώτιας εκφράζει τη θλίψη του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Ανακοίνωση Προοδευτικής Σκάλας Καλλονής

"Η οικογένεια της Προοδευτικής Σκάλας Κάλλονης, διοίκηση, παίκτες, προπονητής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα, ο οποίος χάθηκε άδικα και πρόωρα από τη ζωή. Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη."

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής

"Η οικογένεια της Καλλονής εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σαλταμάρα. Εκφράζει παράλληλα την λύπη της για το απροσδόκητο και άδικο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή."

Ανακοίνωση Αιγέα Πλωμαρίου 

"Το διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής, οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Αιγέα Πλωμαρίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα. Ο Παναγιώτης, ως παίκτης του Αιγέα, δίδαξε με το ήθος και την αγωνιστικότητά του. Κατέκτησε με την ομάδα μας πρωτάθλημα και κύπελλο Λέσβου, ενώ ανέδειξε τον Αιγέα πρωταθλητή στα μπαράζ για την άνοδο στη Δ' Εθνική. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα μας λείψεις φίλε Παναγιώτη. Αντί στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντος, ο Αιγέας Πλωμαρίου κατέθεσε χρηματικό ποσό υπέρ του Μιχαλέλειου οίκου ευγηρίας για τις ανάγκες του ιδρύματος."

Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης 

"Το λεσβιακό ποδόσφαιρο είναι από χθες φτωχότερο μετά την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου, αλλά και σπουδαίου αθλητή, του Παναγιώτη Σαλταμάρα που τίμησε τον Αιολικό επί σειρά ετών τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό του χαμό. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Ανακοίνωση Αιολικού

"Σύσσωμη η Αιολική οικογένεια και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού, αισθάνονται βαθύτατη θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας, Παναγιώτη Σαλταμάρα. Διατέλεσε επί μακρόν ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και ακούραστος εργάτης προς όφελος του λεσβιακού ποδοσφαίρου. Ο θάνατος του αφήνει πολύ μεγάλο κενό σε όλη την λεσβιακή οικογένεια του αθλητισμού, ενώ είναι βέβαιο ότι από σήμερα η αθλητική οικογένεια του νησιού μας θα είναι φτωχότερη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, Δ.Σ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ"

Ανακοίνωση Αίαντα Μυτιλήνης

"Η οικογένεια του Αίαντα Μυτιλήνης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σαλταμάρα. Από χθες το απόγευμα ο χώρος του λεσβιακού ποδοσφαίρου είναι φτωχότερος... Η ξαφνική του απώλεια έχει συγκλονίσει το νησί μας και όχι μόνο! Το ήθος, ο χαρακτήρας του και οι αναμνήσεις που μας χάρισε, θα παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη στη γειτονιά των αγγέλων!"

Ανακοίνωση Παπανικολή Ερεσού

"Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Παπανικολής Ερεσού εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Σαλταμάρα και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Το λεσβιακό ποδόσφαιρο γίνεται φτωχότερο με την απώλεια αυτή, καθώς χάνει έναν απ' τους γνησιότερους και σημαντικότερους εκπροσώπους του."

Ανακοίνωση ΓΣ Αλκαίου Μυτιλήνης

"Το Δ.Σ του Γ.Σ Αλκαιου Μυτιλήνης θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμαρα, ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή. Από εχθές το λεσβιακο ποδόσφαιρο ειναι φτωχότερο. Καλο ταξίδι εκει ψηλά Παναγιώτη..."

Ανακοίνωση Κεραυνού Αφάλωνα

"Η οικογένεια του Κεραυνού Αφάλωνα έμεινε ορφανή από το Σάββατο το απόγευμα, μετά το χαμό του προπονητή μας Παναγιώτη Σαλταμάρα, ο οποίος εκτός από την ποδοσφαιρική του πορεία τις τελευταίες δεκαετίες εντός και εκτός Λέσβου, έχει βάλει τη δική του σφραγίδα και στην ομάδα μας. Οι αθλητές του Κεραυνού Αφάλωνα θα παρευρεθούν σύσσωμοι στη νεκρώσιμη ακολουθία και εντός των επόμενων ημερών θα τιμήσουν με το δικό τους τρόπο τον Παναγιώτη Σαλταμάρα, στη μεγάλη αυτή απώλεια για το λεσβιακό ποδόσφαιρο."

Ανακοίνωση Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου

"Φτωχότερο έμεινε το ποδόσφαιρο της Λέσβου από χθες, μετά το χαμό του άξιου προπονητή και συνανθρώπου μας, Παναγιώτη Σαλταμάρα. Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια προς την οικογένεια του και εύχεται το χώμα που θα τον σκεπάσει, να είναι ελαφρύ."

Ανακοίνωση Διαγόρα Αγίας Παρασκευής

"Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. του Α.Ο Διαγορα,οι ποδοσφαιριστές αλλά και εκ μέρους των οπαδών μας συλλυπούμεθα την οικογένεια του Παναγιωτη Σαλταμαρα για τον απροσδόκητο χαμό του.
(Ο Παναγιώτης υπήρξε μέλος της οικογένειας του Διαγορα ως προπονητής για δυο έτη 2005-6 και 2006-7)"

Aνακοίνωση Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου

"Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σαλταμάρα. Ο Παναγιώτης Σαλταμάρας με τον χαρακτήρα, το αθλητικό του ήθος και την προσωπικότητα του δίδαξε στις νεότερες γενιές την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Καλό ταξίδι."

Ανακοίνωση Ορφέα Κεραμειών

"Το διοικητικό Συμβούλιο του Ορφέα Κεραμειών εκφράζει τα βαθειά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα, για τον απροσδόκητο χαμό του."

Ανακοίνωση Παλλεσβιακού

"Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΕΠΓΣ Παλλεσβιακός Μυτιλήνης, συγκλονισμένοι από τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Σαλταμάρα, μέλους της ιστορικής μας ομάδας όπου ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του στο ποδόσφαιρο, μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως: Παραστεί σύσσωμος ο σύλλογος στη νεκρώσιμη ακολουθία, καταθέση στεφάνι στη μνήμη του και εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Ανακοίνωση Ανδρονικά Παρακοίλων

"Ο Γ.Α.Σ. Ανδρονικάς Παρακοίλων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Σαλταμάρα στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει."

Ανακοίνωση ΑΟ Μεσοτόπου

"Το ΔΣ του Αθλητικόυ Όμιλου Μεσοτόπου θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμαρα για τον άδικο χαμό του."

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟ Χαϊδαρίου

"Η οικογένεια των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του "τεράστιου" Παναγιωτη. Όσοι τον γνώρισαν, είτε σαν συμπαίκτη είτε σαν αντίπαλο, τον εκτίμησαν και τον σεβάστηκαν. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!"

Ανακοίνωση Βύρωνα Μόριας

«Η απώλεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα, ενός ανθρώπου με ήθος και εκ των κορυφαίων που αγωνίστηκαν διαχρονικά στα λεσβιακά γήπεδα, κάνει το ποδόσφαιρό μας φτωχότερο. Το Δ.Σ. της ομάδας μας και όλη η οικογένεια του Βύρωνα Μόριας, εκφράζουν τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένειά του σπουδαίου Παναγιώτη».

Ανακοίνωση ΑΟ Πολιχνίτου

"Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Πολιχνίτου, οι παίκτες και ο προπονητής θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα. Ο απρόσμενος χαμός ενός ανθρώπου, που η προσφορά του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο είναι τεράστια, μας λύπησε αφάνταστα εδώ στον Πολιχνίτο, τόπο καταγωγής του. Καλό ταξίδι Παναγιώτη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey