Μέχρι τις 10 Δεκέμβρη η αναμονή!

02/12/2013 - 13:55 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2013 - 14:10

Tarlas_erga1Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες ανάδειξης του εργολήπτη για τον "Ταρλά", μετά τη δημοσίευση του διαγωνισμού για το έργο από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ολοκληρώνει μία ακόμα καθοριστική για την έναρξη των εργασιών, τυπική διαδικασία, ως προς την ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, δημοσιεύοντας στη «Διαύγεια» από την περασμένη Πέμπτη το διαγωνισμό, προσκαλώντας δηλαδή τις εργοληπτικές επιχειρήσεις που διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία να καταθέσουν τις προσφορές τους για την ανάληψη του έργου.

Οι προσφορές, σύμφωνα με την πρόσκληση, θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, βάσει όσων προβλέπει η διακήρυξη του έργου.

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει πως η Περιφέρεια, από τη στιγμή που άναψε η ΓΓΑ το «πράσινο» φως με την εκταμίευση του ποσού για το έργο, «έτρεξε» ικανοποιητικά χρονικά τις διαδικασίες για τη δημοπράτηση του, που δίνει πλέον μία πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για τον ημερολογιακό ορίζοντα αποπεράτωσης του έργου. Κι αυτό γιατί όταν κατατεθούν οι προσφορές και προκύψει ακολούθως ο εργολήπτης που θα αναλάβει τις εργασίες, θα μετρήσει αντίστροφα ο χρόνος για να γίνει πραγματικότητα ο νέος «Ταρλάς» για τον οποίο αδημονεί το λεσβιακό ποδόσφαιρο αλλά και ο φίλαθλος κόσμος που θέλει φυσικά να αποκτήσει η Λέσβος ένα σύγχρονο γήπεδο, αλλά και να δει και την ΑΕΛΚ να αγωνίζεται στο νησί!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey