Φιλανθρωπικό Τουρνουά στη μνήμη του Παναγιώτη Σαλταμάρα [vid]

31/12/2013 - 11:26 Τελευταία τροποποίηση στις 31/12/2013 - 12:00

Saltamaras_Gipedo_Palaimaxoi_louloudiaΤιμώντας τον αείμνηστο Παναγιώτη Σαλταμάρα, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιανουαρίου από τις 12 το μεσημέρι, Φιλανθρωπικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης, καλώντας όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στο γήπεδο των Δικαστηρίων και να προσφέρουν ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης Μυτιλήνης, σε άπορες οικογένειες.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων στα πλαίσια του Τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν πέραν της δικής τους ομάδας και αυτές της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού, θα προχωρήσει με την ευκαιρία της διοργάνωσης και στην ονοματοδοσία του γηπέδου  των Δικαστηρίων «Παναγιώτης Σαλταμάρας», έπειτα από σχετικό αίτημα των μελών του προς τη δημοτική αρχή, που έγινε αρμοδίως δεκτό.

Από τη διοίκηση του Συνδέσμου, τόσο ο Παναγιώτης Βάλεσης όσο και ο Πρόεδρος Δημήτρης Φωταρέλλης, τόνισαν στο «SL» ότι η πρωτοβουλία τους αυτή αποτελεί μία ακόμα ενέργεια στήριξης της κοινωνίας μας και ειδικά των ευπαθών ομάδων της, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του μεγάλου Παναγιώτη Σαλταμάρα που σημάδεψε με το πρόωρο αντίο του, τη χρονιά που μας φεύγει. «Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο και να συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια και να τιμήσει έναν άνθρωπο που χάραξε ανεξίτηλα με τη διαδρομή του, το λεσβιακό ποδόσφαιρο», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Ας σημειωθεί ότι τις προσπάθειες του Συνδέσμου Βετεράνων, υποστηρίζει ο Δήμος Λέσβου, μέσω του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

{youtube}IUgowDn9ypw{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey