Παναγιώτης Σαλταμάρας για πάντα!

05/01/2014 - 22:25 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2014 - 22:37

saltamaras_timhΉταν όλοι εκεί! Τιμώντας τον Παναγιώτη Σαλταμάρα, ο Δήμος Λέσβου σε συνεργασία με τον πάντα δραστήριο Σύνδεσμο Παλαιμάχων Λέσβου, γέμισαν από κόσμο το γήπεδο των Δικαστηρίων το πρωί του Σαββάτου, με φίλους του, συμπαίκτες του, παίκτες του, συνεργάτες του και αγνούς φιλάθλους που ήθελαν έτσι απλά, να παραστούν στη στιγμή της ονοματοδοσίας του γηπέδου με το όνομά του και παράλληλα να θυμηθούν για μία ακόμη φορά τα έργα και ημέρες του αγαπημένου Παναγιώτη που έφυγε τόσο νωρίς. Με την υπόσχεση φυσικά πως δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Εκεί βρέθηκε και η οικογένεια Σαλταμάρα που τιμήθηκε από το Δήμαρχο Μυτιλήνης Δημήτρη Βουνάτσο, λίγο πριν αποκαλυφθεί η πινακίδα που φέρει πλέον το όνομά του για να θυμίζει για πάντα τη διαδρομή του στα λεσβιακά γήπεδα.

Παρόντες πέραν των πολλών ομάδων που συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τον αείμνηστο, όλοι οι φίλοι και συμπαίκτες του από την χρυσή εποχή του Αιολικού και όχι μόνο, αλλά και αρκετοί επώνυμοι όπως οι Βουλευτές Λέσβου Παύλος Βογιατζής και Γιάννης Ζερδελής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Γιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Αστυρακάκης καθώς και οι άλλοτε ποδοσφαιρικοί παράγοντες και δημοτικοί σύμβουλοι Παντελής Πατρελέλλης και Άρης Χατζηκομνηνός.

astynomiaΥπενθυμίζεται ότι η όλη διοργάνωση που έφερε κάτι παραπάνω από 350 άτομα στο γήπεδο πλέον «Παναγιώτης Σαλταμάρας», έγινε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βετεράνων Λέσβου με τη συνεργασία του Δήμου Λέσβου και είχε και Φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού τουρνουά αλληλεγγύης με τη συμμετοχή των ομάδων των Βετεράνων, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής.

Στο ίδιο πάντα πλαίσιο, οι Μυτιληνιοί, οι φορείς αλλά και οι φίλαθλοι ειδικότερα, έδειξαν για μία ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία, προσφέροντας ρούχα, τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια, για τη διάθεσή του μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης Μυτιλήνης, σε άπορες οικογένειες.

Για την… ποδοσφαιρική ιστορία, τον τίτλο του πρωταθλητή του τουρνουά, κατέκτησε η Αστυνομία, επικρατώντας στον τελικό της Πυροσβεστικής με 4-1. Νωρίτερα στον μικρό τελικό οι Βετεράνοι επικράτησαν του Λιμενικού με 2-1, ενώ στους ημιτελικούς η Πυροσβεστική είχε αποκλείσει τους Βετεράνους με 3-2 και η Πυροσβεστική το Λιμενικό με 1-0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey