Στον τελικό του παιδικού "Παλλέ" και Ελύτης

28/01/2014 - 13:38

Paidiko__agonas_Enosiako1Δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, για την ημιτελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα έγινε ένας ακόμα αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 5-7, με κύριο χαρακτηριστικό το όμορφο θέαμα και τα πολλά γκολ.

Στο Γήπεδο του Παπάδου, διεξήχθη η αναμέτρηση του Αιγέα Πλωμαρίου με τον Οδυσσέα Ελύτη, που βρήκε νικητές τους τελευταίους με σκορ 0-1 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Παπουτσιδέλλης. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη προκρίθηκε στον τελικό και θα διεκδικήσει τον τίτλο, ως ένα από τα εξαρχής μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, με μια σταθερά ανοδική πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από τους αγώνες των ομίλων.

Στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου έγινε ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα σε Παλλεσβιακό και Αστέρας Περάματος, που βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα της Μυτιλήνης με σκορ 5-0. Ο «Παλλέ» επέστρεψε έτσι δυναμικά στις αναπτυξιακές ηλικίες και στο κυνήγι του τίτλου, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στο βασικό του αντίπαλο. Τα γκολ της νίκης σκόραραν οι Φ. Χονδρός (2), Γιάκας, Λούκος και Μακρυπούλιας.

Αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 5-6

Στις πιο κάτω θέσεις της τελικής βαθμολογίας, η ΕΠΣ Λέσβου πραγματοποίησε ένα μικρό νοκ άουτ πρωτάθλημα με τις ομάδες των πιο χαμηλών θέσεων. Η Αναγέννηση Γέρας, έχοντας περάσει άνευ αγώνα στον έτερο «τελικό», περίμενε το πρωί της Κυριακής τον αντίπαλο της μέσα από το ζευγάρι του Ολύμπου και του Αίαντα. Νικήτρια αναδείχθηκε τελικώς η ομάδα της Μυτιλήνης, σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και έληξε με σκορ 1-2. Τα γκολ της νίκη για τον Αίαντα πέτυχαν οι Παυλής και Μαμουλέλλης.

Σύντομα ο τελικός

Στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου αναζητούν την ημερομηνία πραγματοποίησης του τελικού και μαζί της τελετής λήξης του παιδικού πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Στην ΕΠΣΛ σκέφτονται συγκεκριμένες ημερομηνίες, ωστόσο οφείλουν να εξετάσουν όλες τις παραμέτρους αναφορικά με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, δεδομένων των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν οι ομάδες στις τρεις κατηγορίες των τοπικών μας πρωταθλημάτων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey