Προκρίθηκε το γήπεδο των Λουτρών!

12/02/2014 - 15:38 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2014 - 15:39

Kopi_Pitas_Diaithtes_2014_4Στη διάρκεια της πίτας του Αιολικού την περασμένη εβδομάδα προκλήθηκε… σύγχυση, στη διάρκεια της πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου όμως προχθές, ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, ξεκαθάρισε αναφορικά με το «γηπεδικό» ζήτημα της ευρύτερης περιοχής της Μυτιλήνης, ότι η δημοτική αρχή προκρίνει την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο των Λουτρών, έχοντας μάλιστα έτοιμη και τη σχετική μελέτη.

Με την… ανακοίνωση ουσιαστικά του Δημάρχου λοιπόν, εγκαταλείπεται προσωρινά η περίπτωση αναδιαμόρφωσης του γηπέδου της Μόριας, που κολλάει απ' ότι φαίνεται στο ότι δε διαθέτει διαθέσιμο χώρο πάρκινγκ και στο ότι δεν υπάρχει έτοιμη μελέτη, όπως υπάρχει για την περίπτωση του γηπέδου των Λουτρών. Το κόστος δε του έργου σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ και η δημοτική αρχή εμφανίζεται αποφασισμένη να «τρέξει» το θέμα άμεσα, θέτοντας προς συζήτηση στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την επικύρωση της μελέτης.

Στο δια ταύτα η εγκατάσταση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο των Λουτρών, αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην εκτόνωση του «γηπεδικού» προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Μυτιλήνης και με δεδομένο ότι ο νέος Ταρλάς θα εξυπηρετεί την Καλλονή και τον Αιολικό που βαδίζει προς την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες, τα τοπικά σωματεία που έχουν στερηθεί των υπηρεσιών του «Γ. Σκούφος», το οποίο λειτούργησε αποκλειστικά σαν προπονητήριο της ΑΕΛΚ, αλλά και του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας που την τελευταία διετία εξαντλήθηκε από την χρήση από ΑΕΛΚ - Αιολικό και φέτος τέθηκε… νοκ-άουτ, θα αποκτήσουν ξανά πρόσβαση σε ένα αξιοπρεπές γήπεδο.

Στην εκτόνωση του «γηπεδικού» της Μυτιλήνης, αναμένεται να συμβάλλει όμως η ενδεχόμενη εγκατάσταση πλαστικού τάπητα και στο γήπεδο των Παμφίλων, η οποία εξετάζεται ομοίως με την περίπτωση αυτής των Λουτρών, με την υποσημείωση ότι δεν ανήκει στον Δήμο, που περιπλέκει λίγο την κατάσταση. Όμως και για τα Πάμφιλα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προχωρήσει η εγκατάσταση τάπητα, εξέλιξη που φυσικά θα αφήσει ικανοποιημένη στο απόλυτο την ΕΠΣ Λέσβου, που στη διάρκεια της χρονιάς «ήχησε» με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το «καμπανάκι» του «γηπεδικού» και εξασφάλισε λύσεις από την αυτοδιοίκηση, σε μία πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey