Έκοψαν την πίτα τους οι Βετεράνοι!

26/02/2014 - 22:26

veteranoi-kopi_pitasΣτην κατάμεστη σάλα του ξενοδοχείου «Λασία», ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου έκοψε πριν από λίγη ώρα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τη συμμετοχή δεκάδων παραγόντων του ποδοσφαίρου, αστέρων του παρελθόντος φυσικά αλλά και των τοπικών αρχών.

Μοναδικός μεγάλος απών της εκδήλωσης, ο αείμνηστος Παναγιώτης Σαλταμάρας με τους βετεράνους όμως να αποδεικνύουν στην πράξη την υπόσχεσή τους να μην ξεχαστεί ποτέ το όνομά του και η διαδρομή του στα λεσβιακά γήπεδα, με προβολές στις οθόνες των κατορθωμάτων του, εκτενείς αναφορές προς το πρόσωπό του αλλά και τιμώντας τον γιο του Στρατή που αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του λεσβιακού μας ποδοσφαίρου. 

Παρόντες στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αντώνης Γιαννάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παντελής Πατερέλλης και Στρατής Κύτελης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου Δημήτρης Κουρσουμπάς.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Δημήτρης Φωταρέλλης, αφού καλωσόρισε θερμά τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, μιλώντας για την δραστηριότητα του Συνδέσμου, υπενθύμισε ότι αποτελείται από παλαιμάχους της Λέσβου και όχι μόνο του Αιολικού, προσκαλώντας ουσιαστικά για την ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή των παλαιμάχων στα κοινά του Συνδέσμου.

plaketes_veteranoiΟ Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Παναγιώτης Βάλεσης από τη μεριά του, πραγματοποίησε ακολούθως τον πλούσιο απολογισμό δράσης μέσα στο 2013, αναφερόμενος στο μεγάλο κοινωνικό έργο του και την έντονη παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, με αποκορύφωμα την εξασφάλιση σε συνεργασία με το Δήμο, της ονοματοδοσίας του γηπέδου απέναντι από τα δικαστήρια σε «Παναγιώτης Σαλταμάρας». 

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, ο Σύνδεσμος προχώρησε στις καθιερωμένες βραβεύσεις του, τιμώντας για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, τον παλιό διαιτητή Παναγιώτη Πετρέλλη, τους παράγοντες Δημήτρη Κουντουρέλλη (Όλυμπος), Γιάννη Γονιδέλλη (Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας) και τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές Στρατή Δήμου και Νίκο Ανδριώτη.

Τιμήθηκαν ακόμη για το ήθος τους ο αρχηγός του Αιολικού Θεαγένης Διονυσάτος, ο διεθνής πρόσφατα Στρατής Σαλταμάρας του Οδυσσέα Ελύτη ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του λεσβιακού ποδοσφαίρου και ο Μυτιληνιός δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής.

To συντονισμό και την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε ο Δημήτρης Κουκουνιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey