"Κλείδωσαν" τα Λουτρά με έγκριση και του Δημοτικού Συμβουλίου

27/02/2014 - 21:21

Loutra_Gipedo_Aetos_pano1Με το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει στη χθεσινή του συνεδρίαση τη μελέτη για την εγκατάσταση συνθετικού τάπητα, η φυσική έδρα του Αετού Λουτρών φαίνεται ότι μπαίνει σε πορεία άμεσης αναμόρφωσης, με την προώθηση του έργου από τη μεριά της δημοτικής αρχής να δίνει ελπίδες για την εκτόνωση του «γηπεδικού» προβλήματος της Μυτιλήνης αλλά και την δημιουργία ενός ακόμη σύγχρονου γηπέδου για το λεσβιακό ποδόσφαιρο.

 Η δημοτική αρχή εξασφάλισε την έγκριση της μελέτης του γηπέδου, αλλά και της τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, προκειμένου να αποκτήσει ευελιξία ως προς την χρηματοδότηση του έργου.

Η εξέλιξη αυτή, είναι σαφώς θετική για τον Αετό αλλά και για το λεσβιακό ποδόσφαιρο γενικότερα, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Βατό να εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον και να υποστηρίζει στο «SL» ότι ο προϋπολογισμός του έργου θα αγγίξει τις 451.000 ευρώ και το γήπεδο των Λουτρών θα διαθέτει συνθετικό τάπητα προδιαγραφών FIFA προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και αγώνες κατηγοριών άνω της Γ΄ Εθνικής.

 Συμπερασματικά λοιπόν, το γήπεδο των Λουτρών «κλείδωσε» ως πρώτο στη σειρά προς υλοποίηση, στα πλαίσια των έργων αναβάθμισης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στη Λέσβο. Μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα μπορέσει να μπει πια στην τελική του ευθεία…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey