Μία νίκη, μία ήττα για τις Μικτές Αιγαίου

05/03/2014 - 21:13 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2014 - 21:15

Lesvos_Mikti_paides_Anavyssos_Samos1Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα επιστρέφουν στη βάση τους οι Λέσβιοι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις  Μικτές ομάδες Αιγαίου που κοντραρίστηκαν σήμερα το πρωί με τις αντίστοιχες της Κρήτης στην Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα οι Παίδες της Μικτής Αιγαίου (Ακριβέστερα της 10ης Περιφέρειας) ηττήθηκαν με 4-1 από τους αντίστοιχους της Κρήτης (11ης Περιφέρειας) και  οι Νέοι επικράτησαν με 1-0.

Τα παιχνίδια ήταν 80λεπτα και με τους Νέους που επικράτησαν με γκολ του Κουγιού από τα Δωδεκάνησα, αγωνίστηκαν οι Χρήστος Μαρίνος, Στρατής Ζαραδούκας, Αποστόλης Βερβέρης, Αντώνης Τζανετέλλης και Δημήτρης Ψάνης σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Αιγαίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δικαίως επικράτησε.Στους Παίδες ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Η ομάδα του Αιγαίου που καθοδηγήθηκε τελικά από τον πάγκο τόσο από τον Βαγγέλη Σπανό από τη Λέσβο όσο και από τον προπονητή των Δωδεκανήσων, (σ.σ. παρά το ότι έγινε κλήρωση που ανακήρυξε πρωταθλήτρια τη Λέσβο), προηγήθηκε με γκολ του Μαρίνου, αλλά στην επανάληψη οι Κρήτες, χωρίς να είναι απαραίτητα καλύτεροι, επικράτησαν με 4-1.

Οι Λέσβιοι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι ήταν οι Νίκος Αρνομάλλης, Γιώργος Ζηρόπουλος, Γιώργος Δοματάς, Παναγιώτης Παπουτσιδέλλης, Γιώργος Μαρίνος, Χρήστος Παλαμουτσής και Γιώργος Θεοδοσίου.Μετά και από τις αναμετρήσεις αυτές, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το «final four» του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στις 13 με 16 Απριλίου στην Κατερίνη, όπου και θα έχει διαμορφωθεί η Μικτή Ζώνης με μεγαλύτερο ποσοστό στελέχωσης από πλευράς Λέσβου στους Νέους που επικράτησαν, σε σχέση με τους Παίδες που ηττήθηκαν…

Ο Βαγγέλης Σπανός, μιλώντας στο «SL» χαρακτήρισε πολύ καλή εμπειρία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα παιδιά που αγωνίστηκαν τους δύο αυτούς αγώνες των Μικτών του Αιγαίου, αν και δεν έκρυψε την πικρία του για το τελικό αποτέλεσμα των Παίδων, που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν «μαγική εικόνα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey