Στο "FootbALLabout" o Σπανός!

27/03/2014 - 19:04

Spanos_FootballAboutΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες το 2ο Διεθνές Συνέδριο FootbALLabout, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από ευρωπαϊκές λίγκες και συλλόγους, καθώς και άλλους φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσα στους προπονητές που το παρακολούθησαν ήταν και ο Μυτιληνιός Βαγγέλης Σπανός, από τους πρώτους κατόχους διπλώματος UEFA B στη Λέσβο, ο οποίος έχει συμμετάσχει επίσης και σε πλήθος παρόμοιων σεμιναρίων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Διεθνές Συνέδριο FootbALLabout διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Super League. Εκεί αναλύθηκαν θεματικές ενότητες που αφορούν στο επαγελματικό ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων ήταν προτεραιότητες για την επιτυχή διοργάνωση πρωταθλημάτων, τρόποι ανάπτυξης ποδοσφαιριστών από κορυφαίες Ακαδημίες και οι αξίες στις οποίες βασίζονται, τρόποι ατομικής βελτίωσης νεαρών ποδοσφαιριστών, τελευταίες εξελίξεις στην Τεχνολογία και το Διαδίκτυο σε σχέση με το ποδόσφαιρο, προτεραιότητες της Ε.Ε. στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, τεχνικές εμπορικής αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, σύγχρονα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης από ποδοσφαιρικούς φορείς και συλλόγους, τρόποι με τους οποίους θα βελτιωθεί η απόδοση των ποδοσφαιριστών, καθώς και τρόποι διαφύλαξης της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου, με προγράμματα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης με στόχο την πρόληψη.

Στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου FootbALLAbout συμμετείχαν περίπου 700 στελέχη και εκπρόσωποι αθλητικών φορέων, ενώ την εμπορική έκθεση FootbALLabout Sports Expo, η οποία έλαβε χώρα για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Συνεδρίου, επισκέφθηκαν περισσότεροι από 5.000 επαγγελματίες από το χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey