Προχωράει αθόρυβα ο Ταρλάς [pics]

02/04/2014 - 13:03 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2014 - 13:13

Tarlas_ergasies_2014_kerkides1Εντατικοποιούνται οι ρυθμοί των εργασιών στον "Ταρλά" και το σημαντικό αυτό έργο πνοής για τον λεσβιακό αθλητισμό έχει ήδη αρχίσει να δείχνει λίγη από τη νέα του όψη.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποξήρανσης του αγωνιστικού χώρου, ο παλαιός χλοοτάπητας αποσύρθηκε και ξεκίνησαν οι διαδικασίες εγκατάστασης του νέου, ενώ διαμορφώνονται και οι υποδομές που θα στηρίξουν το νέο σύγχρονο φωτισμό του σταδίου, με τους παλαιούς πυλώνες να έχουν ήδη αποσυρθεί.

Οι εργασίες ωστόσο έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου όπου ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες μόνωσης και πλέον γίνονται εκεί οι απαραίτητες μετατροπές για την εγκατάσταση των δημοσιογραφικών θεωρείων και φυσικά των θέσεων των θεατών.

Tarlas_ergasies_2014_pylones1

Υπενθυμίζουμε ότι βαίνουν προς ολοκλήρωση οι βασικές εργασίες κάτω από τις κερκίδες όπου εγκαθίστανται οι τουαλέτες για τους φιλάθλους αλλά και οι υποδομές εγκατάστασης της μεταλλικής κερκίδας στην πλευρά του «ρολογιού». Στις πρώην εγκαταστάσεις του Αθλητικού Γυμνασίου, προχωρούν με ικανοποιητικό ρυθμό οι εργασίες κατασκευής των αποδυτηρίων, αλλά και οι χώροι των ιατρείων και της αίθουσας αντιντόπιγκ κοντρόλ.

Tarlas_ergasies_2014_gipedo1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey