Φιλικό βετεράνων στο "Μιζεργκάν"

02/05/2014 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 02/05/2014 - 15:06

Palaimaxoi_Lesvou_Anemotias_2014_4Φιλικός αγώνας παλαιμάχων πραγματοποιήθηκε στο "Μιζεργκάν" ανάμεσα στους βετεράνους της Ανεμώτιας και του Συλλόγου Βετεράνων Λέσβου, που έληξε με σκορ 1-2.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώεται η συγκεκριμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση, έπειτα από την περσινή για τον εορτασμό της ανόδου του Ατρομήτου Ανεμώτιας στην Α' Κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, ο Σύλλογος Βετεράνων Λέσβου βράβευσε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ανεμώτιας Γιώργο Λασκαρίδη, για την προσφορά του στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ οι από την πλευρά τους οι βετεράνοι της Ανεμώτιας απένειμαν αναμνηστική πλακέτα.

Palaimaxoi_Lesvou_Anemotias_2014_3Πριν τη σέντρα, οι παίκτες των δύο ομάδων τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα, που έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το ματς παρουσίασε ενδιαφέρον με συνεχείς εναλλαγές φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες. Οι Βετεράνοι Λέσβου σκόραραν με τους Ξυλά (52') και Παπαδημητρίου (72'), ενώ για την ομάδα της Ανεμώτιας μείωσε ο Παπαδόπουλος στο 85ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΕΣΒΟΥ: Χατζηαναγνώστου, Μπαράκης, Στεφάνογλου, Παπαδημητρίου, Μέγας, Ξυλάς, Ζορμπάς, Ανδρόνικος, Κοντέλλης, Δεμερτζής, Παρασκευάς, Μαρμαράς, Ρουσέλλης, Ορφανίδης, Πηγάσης, Βόμβας

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ: Κολοκοτρώνης, Ατσικμπάσης, Νανίδης, Παπαδόπουλος, Καστρινέλλης, Εμμανουήλ, Κουμαράς, Μπερντένης, Μαντατής, Λασκαρίδης Γ., Παπαδέλλης, Λασκαρίδης Ηλ., Δρόσος, Καπετάνιος, Μαστέλος

Palaimaxoi_Lesvou_Anemotias_2014_1

Palaimaxoi_Lesvou_Anemotias_2014_6Palaimaxoi_Lesvou_Anemotias_2014_7

Palaimaxoi_Lesvou_Anemotias_2014_5

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey