Στον Οδυσσέα Ελύτη η κούπα των νέων

16/05/2014 - 13:45 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2014 - 15:45

Odysseas_Elytis_neoi_2013_14Μετά από ένα πολύ αμφίρροπο σε εξέλιξη τελικό στο πρωτάθλημα νέων, ο Οδυσσέας Ελύτης ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος, νικώντας τον Παλλεσβιακό με σκορ 3-4 στην παράταση, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους, που βρέθηκαν στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα διεξαγόταν ο αγώνας του Αιολικού με τον Άγιαξ Σύρου στην Καλλονή στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ για τον Οδυσσέα Ελύτη και σκόρερ τον Βέντο (8'), όμως πριν καλά - καλά συμπληρωθεί ένα τέταρτο στην αναμέτρηση, ο Παλλεσβιακός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κλούρα (15'). Ωστόσο η ομάδα του Στέλιου Μουνταναρη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 1-2 πριν την ανάπαυλα, με γκολ που σημείωσε ο Παπουτσιδέλλης (35'). Στην επανάληψη, ο "Παλλέ" πίεσε για την ισοφάριση, έχοντας πλέον το δυνατό αέρα υπέρ του στο β' ημίχρονο και τα κατάφερε με γκολ του Λούκου στο 73ο λεπτό. Ο Οδυσσέας Ελύτης έχασε μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Με το ξεκίνημα, στο 92ο λεπτό, ο Κιντάκας που είχε περάσει μόλις ως αλλαγή αντί του Σαλταμάρα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Οδυσσέα Ελύτη (2-3) και στο 110' ο Μαρίνος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με δύο τέρματα (2-4). Το μόνο που κατάφερε ο Παλλεσβιακός ήταν να μειώσει στο 118' σε 3-4, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποχώρησαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο, διδάσκοντας ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Η απονομή του τροπαίου θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της ΕΠΣ Λέσβου, αμέσως μετά και την ολοκλήρωση των μπαράζ του Αιολικού, όπου θα βραβευθούν όλοι οι πρωταθλητές των διοργανώσεων της Ένωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey