Τουρνουά πρωταθλητών και απονομές!

11/06/2014 - 13:11 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2014 - 15:12

Anagennisi_Geras_aponomi_2012_13Στο Ενωσιακό της Θερμής μεταφέρεται η ποδοσφαιρική δράση, στο κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, με την πραγματοποίηση ενός μίνι τουρνουά μεταξύ των περσινών και των φετινών πρωταθλητριών ομάδων.

Η ΕΠΣ Λέσβου με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρώσει την χρονιά, κάνοντας παράλληλα και τις απονομές των επάθλων στις ομάδες που κατέκτησαν φέτος τα πρωταθλήματων τωβν τοπικών κατηγοριών, αλλά και σε εκείνες που διακρίθηκαν πέρυσι και δεν είχαν την ευκαιρία σε μια ανάλογη εκδήλωση να λάβουν τα τρόπαιά τους. Παράλληλα θα δοθούν και τα κύπελλα των πρωταθλημάτων υποδομών σε νέους και παίδες.

Έτσι λοιπόν, το απόγευμα σήμερα από τις 17:15 θα αγωνιστούν διαδοχικά οι πρωταθλητές της Β1 Κατηγορίας Αίγειρος Μυστεγνών και Ανδρονικάς Παρακοίλων, στις 18:00 o Ερμής Παμφίλων με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη, στις 18:45 οι δύο πρωταθλητές του παιδικού και του εφηβικού θα αντιμετωπίσουν σε δύο ημίχρονα μικρής διάρκειας την Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλο Αιγαίου και θα βραβευθεί στη συνέχεια της εκδήλωσης για αυτήν την επιτυχία της. Ακολούθως, στις 19:15, o Αιολικός θα παίξει με την Αναγέννηση Γέρας και στις 20:00 θα ξεκινήσουν οι βραβεύσεις και οι απονομές των κυπέλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τους αγώνες θα γίνε καιι συγκέντρωση τροφίμων προς ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Για το λόγο αυτό, αντί "εισιτηρίου", οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια (όπως και οι συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές) φέρνοντας ένα είδος τροφίμου συσκευασμένο (όσπρια-ρύζι-μακαρόνια-γάλα μακράς διάρκειας-κονσέρβες-μπισκότα-κλπ.), το οποίο θα παραδίδουν στην είσοδο του γηπέδου. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που πρέπει να βρει υποστηρικτές.

Επίσης, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο άτυχος ποδοσφαιριστής των Μικτών ομάδων της Ένωσης, αλλά και του συλλόγου "Λιονταράκια", Γρηγόρης Παπαγιάννης, που εξακολουθεί να δίνει καθημερινά τη δική του μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey