Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών

11/06/2014 - 14:16

karekla_proponiti_keni2Tην πρώτη του Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο νεοιδρυθείς Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου, την Παρασκευή 20 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 19:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου.

Αναλυτικά η πρόσκληση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής: "Παρακαλούμε όπως προσέλθετε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Λέσβου επί της οδού Ασκληπιού 90 στην Μυτιλήνη, για την πραγματοποίηση της 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του προσφάτως ιδρυθέντος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου καθώς και την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του Δ.Σ. που θα εκπροσωπεί αυτόν.

Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας καθώς και φωτοαντιγράφου τίτλου (Δίπλωμα-Πτυχίο-Πιστοποίηση) που να πιστοποιεί την ιδιότητα Προπονητή Ποδόσφαιρου για κάθε μέλος του Συνδέσμου μας.

Επισημαίνεται σε όλα τα Μέλη μας η πλήρης οικονομική τακτοποίηση τυχόν συνδρομών προς τον Σύνδεσμο πριν την τέλεση της Γ.Σ. ως βασική υποχρέωση-προϋπόθεση συμμετοχής στις διεργασίες αυτής.

Όσα Μέλη–Συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις εκλογές για το επερχόμενο Δ.Σ παρακαλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση στην Προσωρινή Διοίκηση του Συνδέσμου μας το αργότερο έως και την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014."

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey