"Κουπάτη" τελετή λήξης από την ΕΠΣΛ!

12/06/2014 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 12/06/2014 - 13:46

Η γιορτή του ποδοσφαίρου στην καθιερωμένη τελετή λήξης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, είχε πολλές εκπλήξεις, σημαντικές αλλαγές προκειμένου να γίνουν πιο δυναμικές και ενδιαφέρουσες των απονομών στους πρωταθλητές, υποσχέσεις για ένα ακόμη πιο δυνατό και άρτια οργανωμένο λεσβιακό ποδόσφαιρο, αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Χτες λοιπόν το απόγευμα, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος συγκεντρώνοντας δεκάδες φίλους του ποδοσφαίρου, τους ίδιους τους πρωταγωνιστές αλλά και τους παράγοντες του αθλήματος, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας με την δέσμευση πως θα σταθεί δίπλα στα σωματεία αλλά και στον Αιολικό που θα βγει ξανά στις εθνικές κατηγορίες, κερδίζοντας από την πολυπληθή παρουσία του κόσμου την εμπιστοσύνη για τη δύσκολη συνέχεια.

Στο καθαρά τελετουργικό κομμάτι της εκδήλωσης, προηγήθηκαν αγώνες επίδειξης ανάμεσα στους περσινούς και τους φετινούς πρωταθλητές των τριών τοπικών μας κατηγοριών για να ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων στους πρωταθλητές της σεζόν 2012-2013 και 2013-2014. Αναλυτικότερα αγωνίστηκαν ο Αιολικός ως πρωταθλητής Λέσβου 2013-2014 απέναντι στην Αναγέννηση Γέρας που πήρε τον περσινό τίτλο, με την ομάδα της Μυτιλήνης να επικρατεί σε παιχνίδια μικρής διάρκειας με 2-0, χάρη σε γκολ των Λαλά και Σεραφίγγου.

Στο παιχνίδι ανάμεσα στους φετινούς και περσινούς πρωταθλητές της Β΄ κατηγορίας, Ερμής Παμφίλων και Οδυσσέας Ελύτης έμειναν στην λευκή ισοπαλία, ενώ η αναμέτρηση ανάμεσα στους πρωταθλητές των δύο τελευταίων σεζόν στην Γ΄ κατηγορία, έληξε με νίκη του Αίγειρου Μυστεγνών με 2-1 επί του Ανδρονικά Παρακοίλων. Όμως στον αγωνιστικό χώρο βγήκε εκτός από το… παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον του λεσβιακού ποδοσφαίρου, όταν και αγωνίστηκε η πρωταθλήτρια ομάδα παίδων της Λέσβου Οδυσσέας Ελύτης απέναντι στην Μικτή ομάδα Παίδων που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αιγαίου στο πρωτάθλημα προεπιλογής, με νίκη των δευτέρων με 0-1.

Οι προαναφερθείσες ομάδες έλαβαν στην τελετή απονομών τα κύπελλά τους για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων στις δύο τελευταίες σεζόν, με την ΕΠΣΛ να δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει πολιτική στις απονομές, δίνοντας τις «κούπες» πια μέσα στο γήπεδο και στη λήξη των πρωταθλημάτων και όχι σε στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το εγχείρημα βάσει της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου… πέτυχε, ενώ ενίσχυσε και τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, καθώς όσοι προσήλθαν στη Θερμή, άφησαν τρόφιμα στην Ένωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ας σημειωθεί ότι ο Αιολικός έφυγε με… δύο «κούπες» για την πλούσια τροπαιοθήκη του, καθώς παρέλαβε και το Κύπελλο Λέσβου.

(Η φωτό του εξωφύλλου είναι από τον Νεκτάριο Ζηρόπουλο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey