Στην Ουντινέζε ο Αρμενάκας!

16/06/2014 - 15:12 Τελευταία τροποποίηση στις 16/06/2014 - 15:33

Armenakas_signing_udinese1Το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο και ήδη από το 2004, σε ηλικία μόλις 6 ετών, είχε αρχίσει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τα κατορθώματά του. Ο λόγος για τον Πάνο Αρμενάκα, τον Μυτιληνιάς καταγωγής ποδοσφαιριστή, οι ρίζες του οποίου κρατούν από το Πλωμάρι της Λέσβου.

Έχοντας μεγαλώσει στην Αυστραλία, από Έλληνα πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα, ο νεαρός ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε το δικαίωμα να επιλέξει μια από τις τρεις χώρες για να φορέσει το εθνόσημο. Και η Ελλάδα, που βρίσκεται πάντοτε στην καρδιά του περνώντας κάθε χρόνο ολιγοήμερες διακοπές στο Πλωμάρι, τη γενέτειρα των παπούδων του, τον έχει ήδη χρησιμοποιήσει σε κάποια φιλικά ματς της Εθνικής παίδων, σε μια προσπάθεια να τον ενσωματώσει στα "μικρά" αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Ο Αρμενάκας τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη βρετανική Γουότφορντ, όμως πλέον βρίσκεται στην Ιταλία όπου θα μετακομίσει μόνιμα και συγκεκριμένα στο Ούντινε. Εκεί θα φορά τη φανέλα της Ουντινέζε, με την οποία υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο και θα αποτελεί ένα από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φλερτ του Λέσβιου ποδοσφαιριστή με την Ουντινέζε κρατά εδώ και δύο χρόνια. Τότε, η ιταλική ομάδα προτίμησε να τον παραχωρήσει στην Γουότφορντ, η οποία έχει το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού μεγαλομέτοχός της είναι η οικογένεια Pozzo, ώστε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του που είχε μετακομίσει στο Λονδίνο για να τον βοηθήσει στην ανέλιξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πλέον η Ουντινέζε, θέτοντας σε ισχύ τον όρο της συμφωνίας τους, τον κάλεσε στην Ιταλία, εκεί όπου μπορεί να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του. Εξάλλου, το Campionato δείχνει να ταιριάζει περισσότερο στο μεσογειακό του ταμπεραμέντο.

O Aρμενάκας υπέγραψε πριν από λίγα λεπτά το συμβόλαιό του με την Ουντινέζε! Καλή επιτυχία Πάνο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey