Σύλλογος παλαιμάχων Παλλεσβιακού

17/06/2014 - 13:30

Pallesviakos_logo_grassΈπειτα από προτροπή ορισμένων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού, ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα η δημιουργία ανντίστοιχου Συλλόγου και ήδη η ανταπόκροση είναι μεγάλη από παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του "Παλλέ".

Με ανακοίνωσή τους, απευθύνεται πρόσκληση  σε όλους όσοι πιθανόν δεν ειδοποιήθηκαν ή ξεχάστηκαν άθελα, αφού πάρα πολλοί παίκτες πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τον ιστορικό Παλλεσβιακό, να παρευρεθούν σε μια από τις επόμενες συναντήσεις του Συλλόγου, κάθε Τετάρτη στις 19:00 στο Γήπεδο "Παναγιώτης Σαλταμάρας", όπου πραγματοποιείται το καθιερωμένο πλέον προπονητικό δίτερμα.

Να σημειωθεί, ότι σκοπός του Συλλόγου εκτός από τις ωραίες αναμνήσεις που ανασύρει, είναι και κοινωνικός αφού με τη μηνιαία συνδρομή ενός συμβολικού ποσού από όλα τα μέλη, θα δοθεί η δυνατότητα να βοηθηθούν κάποιοι συνάνθρωποί μας, που έχουν σοβαρή ανάγκη. Φυσικά, μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις, κυρίως φιλικών ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, θα γίνουν και τιμητικές βραβεύσεις ανθρώπων που πρόσεραν στα αθλητικά δρώμενα της Λέσβου.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού ευχαριστεί παράλληλα το ΔΣ του συλλόγου, για την ένταξη του στο καταστατικό του "Παλλέ", ως τμήμα παλαιμάχων, αλλά και τη βοήθεια που παρείχε σε αθλητικό υλικό και γηπεδικές εγκαταστάσεις. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στο Σύλλογο, είναι τα 6937476018 (Παναγιώτης Βελούτσος) και 6978236396 (Δημήτρης Καρακλάς), με την υποσημείωση ότι θα πρέπει άπαντες να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Επιπρόσθετα, ο νεοσύστατος Σύλλογος Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού συγχαίρει την ΑΕΛΚ για τον περσινό άθλο της να παραμείνει στη super League παίζοντας όλα της τα παιχνίδια εκτός έδρας και της εύχεται μια καλύτερη χρονιά φέτος, καθώς επίσης συγχαίρει τον Αιολικό για την άνοδο του στις εθνικές κατηγορίες, με την ευχή τη νέα αγωνιστική περίοδο να πανηγυρίσει ακόμη μία άνοδο στη Football League.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey