Αθανασίου: «Όλα θα γίνουν όπως πρέπει…»

23/06/2014 - 13:10 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2014 - 13:30

Athanasiou_AELK_Ol_volos_TarlasΜε τη συζήτηση γύρω από τη χρήση του «Ταρλά» να έχει πάρει… φωτιά, η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα όλης της Λέσβου ζήτησε από έναν άνθρωπο της Πολιτείας, το συντοπίτη μας Υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, να εκφέρει άποψη επί του θέματος.

Ο Υπουργό Δικαιοσύνης εξάλλου, είχε πρωτοστατήσει με τις ενέργειές του ως προς το να ξεπεραστούν σημαντικά προβλήματα που συνάντησε το έργο, έχοντας σχεδόν καθημερινή τόσο με τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, όσο και με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την κρίσιμη περίοδο των γραφειοκρατικών διαδικασιών πριν την έναρξη των εργασιών.

Αποκλειστικά λοιπόν στη «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», ο κ. Αθανασίου αφού πρώτα επισημαίνει πως «τα έργα προχωρούν κανονικά και δίχως προβλήματα», σχολιάζει εν συνεχεία τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες: «Όλα θα γίνουν όπως πρέπει» αναφέρει και συμπληρώνει: «Εκτιμώ πως οι δύο ομάδες, τόσο η ΑΕΛΚ όσο και ο Αιολικός, πρέπει να αντιμετωπίζουν η μία την άλλη ως αδελφά σωματεία. Εκπροσωπούν τη Λέσβο έξω από τα στενά της όρια. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να έχουν αγαστή συνεργασία και να λειτουργούν μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και ομόνοιας. Να συζητήσουν λοιπόν οι διοικήσεις τους και να βρεθεί μια λύση, που θα ικανοποιεί μεν τις δύο πλευρές, κυρίως δε το φίλαθλο κόσμο του νησιού...»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey