Προέκυψε διοίκηση στο Σύνδεσμο Προπονητών Λέσβου

25/06/2014 - 14:22

karekla_proponiti_keni2Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λέσβου, όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της πρώτης Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου, καθώς και μετά το πρώτο ΔΣ της 23ης του ίδιου μήνα.

Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο Στέλιος Μουντανάρης, με Αντιπρόεδρο τον Παράσχο Λάσκαρη και Γενικό Γραμματέα τον Γιάννη Βόϊκο. Ταμίας του Συνδέσμου, ο Θοδωρής Παπαδημητρίου και μέλη του ΔΣ οι Γιώργος Αντωνίου, Παναγιώτης Αφαλωνιάτης και Ραφαήλ Κάκκαρος. Αναπληρωματικά μέλη, οι Στέλιος Κατρακάζας, Βαγγέλης Σπανός, Αθανάσιος Τσίγκας και Κώστας Καραμανώλης.

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου γνωστοποιεί στα μέλη - προπονητές του, καθώς και σε όσους συναδέλφους επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύνδεσμο, ότι θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα, έως και την 15η Ιουλίου, φωτοαντίγραγο του τίτλου προπονητικής (δίπλωμα, πτυχίο, πιστοποίηση) από το οποίο να προκύπτει η ιδιότητα του προπονητή ποδοσφαίρου, καθώς και φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Γιάννη Βόϊκό στο τηλέφωνο 6932848335.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey