Πρώτη και δυσκολότερη πράξη για Γαληνό...

30/06/2014 - 14:12

Tarlas_Kerkides1Αύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση για το μείζον έτσι όπως εξελιχτεί ζήτημα του Ταρλά, στο οποίο ο νέος Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός αναμένεται να εξετάσει τους τρόπους εξεύρεσης της χρυσής τομής, προκειμένου Καλλονή και Αιολικός να συνυπάρξουν αρμονικά ή όχι στο νεότευκτο γήπεδο της Μυτιλήνης.

Δεδομένου ότι η νέα δημοτική αρχή που αναλαμβάνει τα καθήκοντά της από 1η Σεπτέμβρη θα είναι εκείνη που θα διαχειριστεί τις τύχες του νέου γηπέδου, η πρώτη συνάντηση γίνεται τώρα έστω και χωρίς θεσμική ισχύ, με τον χαρακτηρισμό «επιτροπής» και υπό την προεδρία του κ. Γαληνού και όχι του νυν Δημάρχου Δημήτρη Βουνάτσου.

Σε αυτήν, σύμφωνα με την πρωτοβουλία του κ. Γαληνού που θέλει ορθά να έχει τον απόλυτο έλεγχο της υπόθεσης που θα τον απασχολεί όλη την πενταετία από τώρα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, η πλευρά της διοίκησης του Αιολικού, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος και ο νυν Πρόεδρος του νομικού προσώπου που έχει στην «ιδιοκτησία» του το γήπεδο, Κώστας Αστυρακάκης που έχει επανεκλεγεί με την παράταξη του κ. Γαληνού.

Ωστόσο βάσει των δεδομένων που προκύπτουν από την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, είναι δύσκολο να παραστεί στην συνάντηση αυτή κάποιος εκπρόσωπός της, εντείνοντας έτσι το αδιέξοδο που προκύπτει στο θέμα διαχείρισης του νέου Ταρλά. Είναι σαφές πως η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ θέλει να έχει αποκλειστική δουλεία εισόδου στο γήπεδο, αναλαμβάνοντας και η ίδια τα κόστη συντήρησής του, τη στιγμή που η πλευρά της νέας δημοτικής αρχής, επιδιώκει να έχει εκείνη τον πρώτο λόγο στο ολοκαίνουργιο γήπεδο που θα παραλάβει σε λίγες ημέρες, παραχωρώντας -με συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την πρόσβαση του λεσβιακού ποδοσφαίρου σε αυτό- στην Super League. Δηλαδή… μύλος!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey