Τιμούν τον Καλαμιδιώτη οι παλαίμαχοι του "Παλλέ"

30/06/2014 - 15:00

Φιλικό παιχνίδι για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Καλαμιδιώτη διοργανώνει την Κυριακή 6 Ιουλίου στις 18.30 ο Σύλλογος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Καλλονής στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο φιλικό της νεοσυσταθείσας ομάδας του Παλλεσβιακού, ακριβώς ένα μήνα από την ίδρυση της, η οποία έχεις ως σκοπό να στηρίξει και να βοηθήσει ηθικά και οικονομικά, ανθρώπους από το χώρο, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Οι παίκτες του Παλλεσβιακού θα έχουν τη χαρά να τιμήσουν μέσα από το παιχνίδι αυτό τον Βασίλη Καλαμιδιώτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε, ενώ οι εισπράξεις από τον αγώνα θα δοθούν στον ίδιο. Άλλωστε ο Καλαμιδιώτης έχει τιμήσει την φανέλα του Παλλεσβιακού ως παίκτης και αργότερα ως προπονητής και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου.

Το ΔΣ του Παλλεσβιακού ευχαριστεί όλους τους χορηγούς για την στήριξη τους στην προσπάθεια αυτή και προσκαλεί όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στην Αγία Παρασκευή, παρακολουθώντας την αναμέτρηση και υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό μια από τις μεγάλες μορφές του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey