Τίμησαν τον Βασίλη Καλαμιδιώτη

08/07/2014 - 14:01

Kalamidiotis_Karaklas_PallesviakosΜια μεγάλη δόξα του λεσβιακού ποδοσφαίρου, τον Βασίλη Καλαμιδιώτη, τίμησαν το απόγευμα της Κυριακής οι παλαίμαχοι Παλλεσβιακού και Καλλονής, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Αγ. Παρασκεύης.

Ο παλαίμαχος άσος αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε και ο σύλλογος παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, της ομάδας που τον ανέδειξε, ανέλαβε την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθεί το φιλικό αυτό, τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στον ίδιο ως μια μικρή ανακούφιση στην περιπέτεια της υγείας του.

Η διοίκηση μάλιστα με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον σύλλογο παλαιμάχων Καλλονής για την άψογη φιλοξενία, τους χορηγούς και τους απλούς φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια αυτή, αλλά και τον Παναγιώτη Τρύφων για την συμβολή του στην όλη διοργάνωση. Παράλληλα ευχαρίστησαν την διοίκηση του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής για την παραχώρηση του γηπέδου και τον διαιτητή της αναμέτρησης Χάρη Πελέκο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παλαίμαχοι Καλλονής πήραν τη νίκη με 7-5 με γκολ που πέτυχαν από δυο οι Βαβλαδέλλης Σάββας και  Σταμπουλής Στρατής ενώ από ένα σημείωσαν οι Γιάννης  Πίνης,  Σλουμάτης Στρατής και Χρήστος Παπαδόπουλος. Από τους παλαιμάχους του Παλλεσβιακού χατ-τρικ σημείωσε ο Δημήτρης Καρακλάς και από ένα οι Πιτός και Ζορμπάς.

Ο Βασίλης Καλαμιδιώτης εμφανώς συγκινημένος από την στήριξη προς το πρόσωπο του δήλωσε: «Δέχτηκα με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την εκδήλωση αυτή και την τιμή που μου έκαναν παλιοί συμπαίκτες μου να με βραβεύσουν για τα όσα έχω προσφέρει στον ιστορικό σύλλογο του Παλλεσβιακού και ως παίκτης και ως προπονητής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα αυτό και από δω και πέρα ανήκω και εγώ στις τάξεις του συλλόγου παλαιμάχων Παλλεσβιακού θέλοντας να βοηθήσω όπως μπορώ την προσπάθεια που ξεκίνησαν. Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω από τη θέση του προπονητή και επιθυμία μου είναι να αναλάβω έναν σύλλογο για να δουλέψω και να μεταδώσω τις εμπειρίες μου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey