Eξαιρετική παρουσία Lemnos FC στην Ξάνθη

09/05/2013 - 09:49 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2013 - 11:25

Πολύ καλή παρουσία είχε η Σχολή ποδοσφαίρου "Lemnos FC" κατά τη δεύτερη συμμετοχή της στο Πασχαλινό τουρνουά, που διοργάνωσε και φέτος η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και παράλληλα η Σχολή να δείξει την επιτυχημένη δουλειά που γίνεται στη Λήμνο.

Το Lemnos FC συμμετείχε με τρεις ομάδες, μία σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Συνολικά, παρουσίασε μια αποστολή 54 ποδοσφαιριστών τζούνιορ, προπαιδικού και παιδικού, τους οποίους συνόδευσαν πέντε προπονητές και παράγοντες στην ακριτική Θράκη.

Lemnos_FC_logo_trans1Οι ομάδες της Λήμνου τα πήγαν περίφημα, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στους παίδες, την 5η θέση στους προπαίδες και την 7η θέση στα τζούνιορ. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός, πως ο νεαρός Γ. Πλαφάς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία παίδων.

Με ανακοίνωσή της, η Σχολή Ποδοσφαίρου Λήμνου και συγκεκριμένα οι Χρήστος Παλαιολογούδιας και Άγγελος Κελάρης ευχαριστούν όλους όσοι συντέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί η δύσκολη αυτή αποστολή, την ομάδα των Αργοναυτών για την ομαλή και επιτυχή συνεργασία, το Δήμο Λήμνου για τη συμποαράστασή του και τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών για την εμπιστοσύνη τους.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey