Ήττες για τη Λέσβο από τις Μικτές Ομάδες Κυκλάδων

02/05/2022 - 11:19 Τελευταία τροποποίηση στις 02/05/2022 - 11:38

Δεν τα κατάφεραν οι Μικτές ομάδες της Λέσβου Κ15 και Κ17 με αντιπάλους τις ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων γνωρίζοντας το Σάββατο τις ήττες με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Η Μικτή Ομάδα Κ15 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε 1-0 της ΕΠΣ Λέσβου στο Δημοτικό Γήπεδο της Βούλας χάρη σε γκολ του Καμπάνη στο 4', αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Αιγαίου με 10 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Χανίων στην επόμενη φάση.

Στο 4' ο Ράσκος ανέτρεψε τον Καλλίγερο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Καμπάνης νίκησε τον Κοκκινογούλη με δεύτερη προσπάθεια για το 1-0. Η Λέσβος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η ομάδα του Γατσέλου έκλεινε καλά τους χώρους.

Οι Κυκλάδες απείλησαν ξανά στο 24', με το σουτ του Βαλέττα να καταλήγει στα χέρια του Κοκκινογούλη, ενώ στο 28' ο Καλλίγερος έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Δουκάκης έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι σε κόρνερ.

Η Λέσβος μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση στο 57', με τον Προβατά να κάνει το πλασέ από τα δεξιά της περιοχής, αλλά ο Ξενάκης απέκρουσε με το πόδι.

Ο Ρουστέμι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κοκκινογούλη στο 80', βρέθηκε προ κενής εστίας, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στις καθυστερήσεις και ο Αρώνης. Η ομάδα των Κυκλάδων διαχειρίστηκε μέχρι το τέλος το υπέρ της 1-0, με τους παίκτες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς στο φινάλε.

Η Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε επίσης με 2-1 της ΕΠΣ Λέσβου με γκολ του Γιαννακόπουλου στο 90', εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλο και θα αντιμετωπίσει αντίστοιχα την ΕΠΣ Χανίων στην επόμενη φάση.

Οι Κυκλάδες ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 10' ο Βαμβακούσης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και με αριστερό πλασέ νίκησε τον Βάτο για το 1-0.

Η Λέσβος αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 14' με κεφαλιά του Αχλάδα από τη μικρή περιοχή, κάνοντας το 1-1. Οι Κυκλάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρουν το προβάδισμα στο 18', με τον Γαλανό να βρίσκεται προ κενής εστίας, αλλά την τελευταία στιγμή ο Πηγάσης έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ, ενώ η κεφαλιά του Μήλα μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ στο 32'.
 
Στο δεύτερο μέρος οι Κυκλάδες μπήκαν καλύτερα και έχασαν ευκαιρία με τον Ορφανό στο 47' και στο 54'. Η Λέσβος απάντησε στις ευκαιρίες με τον Γιωργάκη, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 70'.

Η ομάδα του Γατσέλου έψαξε πολύ το δεύτερο γκολ, έχασε ευκαιρία με τον Λέκκα στο 80' και τελικά το πέτυχε στο 90'. Ο Βαμαβκούσης εκτέλεσε το φάουλ μέσα στην περιοχή, ο Γιαννακόπουλος πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Βάτο για το 2-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του, με τους παίκτες να γίνονται ένα... κουβάρι στους πανηγυρισμούς.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα των Κυκλάδων, καθώς στο 78' ο Ρουστέμι δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα από πίσω στον Γεωργάκη. Με 10 παίκτες έμεινε και η Λέσβος στο 89', με τον Καραγιάννη να αποβάλλεται απευθείας.

Οι συνθέσεις:

Κ 15

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Ξενάκης, Ρούσσος, Κρίσπης, Σέχου, Μοσχάτος, Αρώνης, Βαλέττας (Καπέλλας 61'), Καλλίγερος, Καμπάνης, Μαρτίνος, Αλιφέρης (Ρουστέμι 61')

ΕΠΣ Λέσβου (Κομνηνός): Κοκκινογούλης, Φάφα, Δουκάκης, Χασαπάκης, Ράσκος, Νταλαμπίρας, Προβατάς (Χωματάς 71'), Χαμαλέλλης (Γρηγορίου 46 - Σισμανίδης 75'), Παπασταύρου (Χριστέλλης 46'), Σαρίκης, Πολύζος (Γεωργίου 60')

Κ 17

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Αποστολόπουλος, Δαμίγος (Ασράμ 59'), Ρουστέμι (αποβλ. 78'), Τσελάϊ, Ρούσσος, Βαμβακούσης, Λέκκας, Μήλας (Γιαοπάϊ 82'), Λαρετζάκης (Ευαγγελόπουλος 46'), Παντελαίος (Γιαννακόπουλος 46'), Γαλανός (Ορφανός 46')
 
ΕΠΣ Λέσβου (Κομνηνός): Βάτος, Πηγάσης, Καραβατάκης (Καραγιάννης λ.τρ. 51' - αποβλ. 89'), Κυρίκης, Αχλάδας, Βούρλης (Δίγκας73'), Κασός (Ελευθεριάδης 73'), Τελονιάτης, Λιτσολάρι, Βόϊκος, Γεωργάκης

Πηγή: sportcyclades.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey