Νικηφόρο φινάλε για την Μικτή ομάδα Λέσβου Κ14

05/03/2024 - 12:44 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2024 - 12:59

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων η ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου.

Για την 5η αγωνιστική το πρωί της Τρίτης 5/3 επικράτησε 1-0 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Χίου με γκολ του Λυρή από τα πρώτα λεπτά. 

Ο αγώνας διεξήχθη σε βαρύ τερέν λόγω της έντονης βροχόπτωσης που προηγήθηκε, με την ΕΠΣ Χίου να ξεκινάει  πιο δυναμικά, φτάνοντας μια ανάσα από το 0-1 μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μουλάκη από θέση τετ α τετ, όμως ο Αξαρλής πρόλαβε να απομακρύνει τη μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας. Στο 7ο λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Λυρής αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Φωτεινού. Στη συνέχεια υπήρξε ισορροπία ανάμεσα στις  δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια επιπλέον αξιόλογη φάση μέχρι την λήξη του πρώτου  μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε περισσότερο ο ρυθμός. Στο 50ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, η ομάδα της Λέσβου πλησίασε στο δεύτερο τέρμα, όμως η μπάλα κατέληξε πάνω άουτ. Στο 53’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυρή από μεγάλη απόσταση, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στα υπόλοιπα λεπτά έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου, ενώ τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα το σουτ του Πικουνή μέσα από την περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σείντίνι. Συνολικός απολογισμός για την ομάδα της Λέσβου στο πρωτάθλημα δύο νίκες απέναντι στις ομάδες της Σάμου και της Χίου και δύο ήττες από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Στις 2 το μεσημέρι θα διεξαχθεί η αναμέτρηση επίσης της 5ης αγωνιστικής ΕΠΣ Δωδεκανήσου-ΕΠΣ Σάμου.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Λέσβου(Παπαδημητρίου): Σεϊντίνι, Σκουταριώτης(80’Μιχαλακέλλης), Πασπαλαδέλλης(80’Σουβατζής), Πολυχρόνης, Αξαρλής, Βουλγαρέλλης, Λυρής(80’Ξένος), Χριστιανός, Φωτεινός(50’Βουρλής), Δήμου, Καλλιοντζής(59’Κότσι)

ΕΠΣ Χίου(Χατζηδάκης):  Γεωργούλης, Γυαλούρης, Νικολάκης, Κεχαγιάς, Βρούζης, Μισεντζής(75’Βασιλάκης), Ρέππας(55’Ντέμι), Τέλλης(64’Κουμπής), Ακριβόπουλος(55’Μουτάφης), Θωμαϊδης, Μουλάκης(41’Πικουνής)

Βαθμολογία

Κ14

Κυκλάδες 10 13-3

Δωδεκάνησα 6 7-5

Λέσβος 6 4-5

Χίος 3 2-10

Σάμος 1 1-4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey