Μοιρασιά για τις ομάδες Κ16 της ΕΠΣ Λέσβου και Χίου

05/03/2024 - 18:38 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2024 - 18:42

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας των ομάδων Κ16 ανάμεσα στη Λέσβο και τη Χίο, την 5η και τελευταία αγωνιστική του 13ου ομίλου του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Σε μια αναμέτρηση με δυνατές μονομαχίες, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με τη Λέσβο να τερματίζει στην δεύτερη θέση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τον Ορέστη Ντέντια, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Χίου μετά από κάθετη του Πλούκου και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0. Οι Χιώτες απάντησαν άμεσα με τον Μέμα μετά από λάθος στην άμυνα που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Λάπα. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι είχαν ξεμείνει από δυνάμεις κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο τέρμα στο 84’ με κεφαλιά του Γιαννακίκη μετά από σέντρα του Ντέντια. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τους χαρίσει τους τρεις βαθμούς, καθώς στις καθυστερήσεις μετά από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με σκορερ τον Νύκτα. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΣ Λέσβου(Κομνηνός): Λάπα, Κωνσταντίνου, Μωραϊτης, Ψυρούκης, Νταλαμπίρας, Σαχλού, Γιαννακίδης, Γεωργίου, Πλούκος, Ντέντια, Τακτικός

ΕΠΣ Χίου(Χατζηδάκης): Νομικός, Μονιός, Φαφαλιός, Καϊμάκης, Βιλα, Σαμψόν, Σουσαμλής, Καλανδρόπουλος, Μέμα, Γεωργούλης, Νίκτας

K16

Δωδεκάνησα 9 12-2

Λέσβος 7 10-9

Κυκλάδες 4 9-10

Χίος 4 6-11

Σάμος 1 3-8

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey