Νικηφόρα Ταξιάρχης και Αρίων Μήθυμνας

26/09/2015 - 21:40 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2015 - 22:21

Πρεμιέρα στη Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου με την 1η Αγωνιστική να μην επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ταξιάρχης Μανταμάδου και Αρίων Μήθυμνας προχώρησαν με νίκες, ενώ τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Αστέρας Ιππείου-Φίλια 1-1 (0-0)
Παντελαίων, Συβρής, Μεστρός - Γήπεδο Ιππείου

Ματς για γερά νεύρα, με τη Φίλια να "δραπετεύει" με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Αστέρα Ιππείου (1-1). Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές καλές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, χωρίς να σκοράρουν. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φιλιανού με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο στο 50' βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ με το γκολ του Καλούλι, έπειτα από ασίστ του Κατσιάνου, που λίγο αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Ο Αστέρας Ιππείου πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε στο 80' με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου, έπειτα από σουτ του Αθανασέλλη. Στο τελευταίο 10λεπτο ο Αστέρας προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά η Φίλια κράτησε το 1-1.

Αρίων Μήθυμνας-Αίας Μυτιλήνης 1-0 (1-0)
Βουρανής, Φαναρτζής, Ψύλλος - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Το τρίποντο της νίκης κατέκτησε ο Αρίωνας Μήθυμνας, επικρατώντας στο Μόλυβο του μαχητικού Αίαντα Μυτιλήνης με σκορ 1-0 12'. Το χρυσό γκολ, που χάρισε τους βαθμούς στην ομάδα του σημείωσε ο Ν. Βουρσούκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, από το πρώτο ημίχρονο.

Παπανικολής Ερεσού-Μεσότοπος 0-0
Μποντάκης, Καραγιάννης, Βλουτέλλης - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Καλλίας

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αισθητά βελτιωμένοι, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Μεσότοπος, παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμών ή καρτών (έλειψαν Ιωσηφέλλης, Κρασόπουλος, Καλαμούκης, ενώ οι Τζουβανέλλης, Γαβρίλος Ζουμπούλης έγιναν αναγκαστική αλλαγή) κατόρθωσε να μείνει όρθιος μέσα στην Ερεσό, αν και αγωνίστηκε με 10 παίκτες στο τελευταίο 10λεπτο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Δ. Ζαγκούλη.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Δόξα Πλαγιάς 3-0 (0-0)
Πούλος, Σαρρής, Ψαρρός - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Ανώτερος ο Ταξιάρχης νίκησε στον Μανταμάδο τη Δόξα Πλαγιάς με σκορ 3-0, έχοντας τον Χατζηδημητρίου σε εκπληκτική ημέρα, σημειώνοντας χατ τρικ. Και τα τρία γκολ των γηπεδούχων μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο υπήρξαν πολλές φάσεις σε όλο το 90λεπτο για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Άναξος-Λιονταράκια 1-1 (0-1)
Δουκάκης, Πρωτούλης, Παράσχου - Γήπεδο Πέτρας

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ανάξου κόντρα στα Λιονταράκια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Πάστου στο πρώτο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν. Ο Δαμιανός στην επανάληψη ισοφάρισε για την Άναξο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey