Δύο στα δύο για Ταξιάρχη και Αρίωνα!

04/10/2015 - 22:11 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2015 - 09:54

Σημαντικές νίκες κατέκτησαν Ταξιάρχης Μανταμάδου και Αρίων Μήθυμνας, οδηγώντας με το απόλυτο την κούρσα στη Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου, μετά και τη διεξαγωγη της 2ης Αγωνιστικής. Με το "2" δραπέτευσε και ο Μεσότοπος κόντρα στα Λιονταράκια, ενώ πανδαισία γκολ υπήρξε στις αναμετρήσεις της Φίλιας και του Πλωμαρίου. Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αίας Μυτιλήνης και Άναξος.

Αρίων Μήθυμνας-Αστέρας Ιππείου 3-2 (0-1)
Βασιλακάκης, Βουρανής, Καρδάσης - Γήπεδο Μολύβου
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Σπουδαία νίκη με ανατροπή σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Αρίων Μήθυμνας επί του Αστέρα Ιππείου με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στη λήξη του πρώτου 45λέπτου με τον Γκέκα (44'), ωστόσο με την επανέναρξη ο Ν. Μπαλάσκας ισοφάρισε σε 1-1 (47') και τρία λεπτά αργότερα ο Ν. Βουρσούκης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Μολύβου με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως αστόχησε σε πέναλτι στο 87', γεγονός που το εκμεταλλεύτηκε προσωρινά ο Αστέρας, ισοφαρίζοντας με γκολ του Πλ. Καρτάλη με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Όμως στο 93' ο Σ. Μόλβαλης λύτρωσε τους γηπεδούχους, χαρίζοντας το βαθμολογικό τρίποντο στον Αρίωνα.

Λιονταράκια-Μεσότοπος 1-2 (0-1)
Μποντάκης, Σαρλής, Ψαρρός - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Με το "2" στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε από τη Θερμή ο Μεσότοπος, κατακτώντας μια σημαντική νίκη, επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Κρασσόπουλου στο πρώτο ημίχρονο. Τα Λιονταράκια παρατάχθηκαν με 11 νεαρούς ποδοσφαιριστές, ηλικίας 14-21 ετών, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο. Μάλιστα ισοφάρισαν στο β' ημίχρονο με καταπληκτικό γκολ του Τριαντάφυλλου Λούκα, που σούταρε έξω από την περιοχή. Λίγο αργότερα, ο Ζαραδούκας σκόραρε για τα Λιονταράκια, με τον διαιτητη Μποντάκη να καταλογίζει αρχικά γκολ και εν συνεχεία να το ακυρώνει ως οφσάιντ, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού του. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ήρθε το 1-2 μετά από κόρνερ και λανθασμένο διώξιμο του Βερβέρη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχταυ της ομάδας του!

Φίλια-Ταξιάρχης Μανταμάδου 2-4 (2-2)
Βουρανής, Βασιλακάκης, Καρδάσης - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Όμορφο σε εξέλιξη παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Φίλια, όπου η ομώνυμη ομάδα ηττήθηκε από τον Ταξιάρχη Μανταμάδου με σκορ 2-4. Οι φιλοξενούμενοι προηγηθηκαν με τον Χατζηδημητρίου (0-1) και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τσαούση (0-2). Ωστόσο, η Φίλια μείωσε με τον Χασάπη σε 1-2 και έφερε το ματς στα ίσα με τον Καλούλι (2-2), πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, ο Ταξιάρχης πήρε ξανά το προβάδισμα μετά το αυτογκόλ του Βρυσαώτης (2-3), με τον Φυντάνη να διαμορφώνει το τελικό 2-4 λίγο πριν το τέλος. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Τσακίρη, ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Τσουλέλλης (Ταξιάρχης) και Χασάπη (Φίλια).

Αίας Μυτιλήνης-Άναξος 1-1 (1-0)
Πατσατζής, Παντελαίων, Οικονόμου - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Μετριο ποιοτικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς στο Ενωσιακό της Θερμής. Το σκορ άνοιξε για τον Αίαντα ο Παράσχου στο 37ο λεπτό, ενώ η Άναξος ισοφάρισε με τον Βλουτή στο 85' σε 1-1 κι ενώ ο Κατωτριώτης είχε αστοχήσει από τα 11 βήματα σε πέναλτι, που κέρδισε ο Αίας στο 55ο λεπτό.

Δόξα Πλαγιάς-Παπανικολής Ερεσού 6-3 (3-2)
Λέκκας, Συβρής, Μεστρός - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Εξαιρετικό ματς στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου, με τη Δόξα Πλαγιάς να κατακτά το βαθμολογικό τρίποντο, νικώντας τον Παπανικολή Ερεσού με σκορ 6-3. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Βελούτσος, σημειώνοντας καρέ και από ένα οι Χιώτης και Σιδερής. Για την ομάδα της Ερεσού σκόραρε ο Γελέκης (2) και ο Βουτσιώτης.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey