Στην κορυφή Ταξιάρχης και Μεσότοπος

10/10/2015 - 21:29 Τελευταία τροποποίηση στις 14/10/2015 - 21:51

Συγκάτοικοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Β' Κατηγορία οι Ταξιάρχης Μανταμάδου και Μεσότοπος, μετά τα σημερινά αποτελέσματα στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής.

Αστέρας Ιππείου-Ταξιάρχης Μανταμάδου 0-0
Μποντάκης, Λυρής, Ψύλλος - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας μεταξύ Αστέρα Ιππείου και Ταξιάρχη Μανταμάδου. Οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως στο τέλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, αν και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά στο τρίποντο, στην επανάληψη.

Μεσότοπος-Αίας Μυτιλήνης 1-0
Βασιλακάκης, Βερρής, Βουρανής - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας

Ο Μεσότοπος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Αίαντα Μυτιλήνης, χάρη σε γκoλ που σημείωσε ο Βλάμης, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους δίχως νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Λιονταράκια-Δόξα Πλαγιάς 1-1
Πατσατζής, Βλουτέλλης, Μεστρός - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Ανέμος

Από ένα βαθμό πήραν Λιονταράκια και Δόξα Πλαγιάς, σε ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Βελούτσου στην επανάληψη, όμως ο Ραχάνης ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για τους γηπεδούχους λίγο αργότερα.

Παπανικολής Ερεσού-Φίλια 4-1
Δουκάκης, Κάντας, Σαρλής - "Καραβογιάννειο" Ερεσού
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Νίκη και μάλιστα άνετη πέτυχε ο Παπανικολής στο "Καραβογιάννειο" της Ερεσού, κόντρα στη Φίλια, με σκορ 4-1. Σκόρερς των γηπεδούχων χρίσθηκαν οι Βασιλέλλης,  Βουτσιώτης και Χατζηδιαμαντής (2), ενώ για τη Φίλια ο Λυκιαρδόπουλος.

 Άναξος-Αρίων Μήθυμνας 1-2 (0-0)

Τους τρεις βαθμούς της νίκης, παρά το ότι έμεινε μάλιστα πίσω στο σκορ, κατέκτησε ο Αρίωνας Μήθυμνας κερδίζοντας την Άναξο με σκορ 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Η ομάδα του Μολύβου είχε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο, όμως η εκτέλεση από τα 11 βήματα του Μπαλάσκα ήταν άστοχη. Στην επόμενη φάση, ο Αρίωνας ισοφάρισε με γκολ του Μαρούλη και στο 82' ο Π. Σοφιάνης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-2.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey