Αναλλοίωτη η κορυφή!

25/10/2015 - 21:27 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2015 - 12:27

4η Αγωνιστική

Ταξιάρχης Μανταμάδου - Παπανικολής Ερεσού 1-1 (0-0)
Δουκάκης, Πρωτούλης, Καραμπάσης - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Δίκαιη μοιρασιά στον Μανταμάδο, με τον Παπανικολή να προηγείται με γκολ του Χατζηδιαμαντής και τον Ταξιάρχη να ισοφάριζει δέκα λεπτά αργότερα με τον Σταμάτη. Η ομάδα του Μανταμάδου είχε και δοκάρι με τον Χατζηδημητρίου, με το 1-1 όμως να μένει ως το τέλος.

Άναξος - Αστέρας Ιππείου 2-1
Βουλγαρέλλης, Τατάς, Παράσχου - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Εντός έδρας νίκησε ο ΑΟ Ανάξου με 2-1 τον Αστέρα Ιππείου και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς σε ένα παιχνίδι που κανένας δεν ήθελε να χάσει. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με το Βλουτή και αργότερα με απευθείας φάουλ από το Μανδάνη, διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Αστέρας απάντησε με γκολ από τον Στρατή Σαμοθρακή κάνοντας το 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το 45λεπτο και τελικά και το παιχνίδι.

Αίας Μυτιλήνης - Δόξα Πλαγιάς 1-2
Πούλος, Καραγιάννης, Μεστρός - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε στη Θερμή η Δόξα Πλαγιάς επικρατώντας με 2-1 του Αίαντα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στο ξεκίνημα να είχαν ανοίξει το σκορ αν το σουτ φάουλ από το Θεαγένη Διονυσάτο δεν έβρισκε το δοκάρι. Στο 61', ο Γιώργος Βελούτσος έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με κοντινό σουτ αλλά από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στην εστία της Δόξας ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά από το Μάντζαρη, ο οποίος αξιοποίησε όμορφο κτύπημα κόρνερ από το Διονυσάτο. Το παιχνίδι έδειχνε ότι θα τελειώσει χωρίς νικητή, στις καθυστερήσεις όμως, σε μια οργανωμένη επίθεση των παικτών της Δόξας, ο Λαμπρινός τροφοδότησε το Βελούτσο και αυτός ολοκλήρωσε με όμορφο τρόπο κάνοντας το τελικό 1-2.

Αρίων Μήθυμνας - Μεσότοπος 1-1
Παντελαίων, Συβρής, Φαναρτζής - Γήπεδο Μήθυμνας
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Μόλυβο ο τπικός Αρίωνας και ο Μεσότοπος, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με γκολ του Κουνιαρέλλη, που σούταρε από πλάγια θέση. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με γκολ του Θ. Μπάλιακα.

Φίλια-Λιονταράκια (Αναβολή λόγω μικτών)

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey