Έπιασε κορυφή και η Δόξα Πλαγιάς

02/11/2015 - 11:57

Συγκάτοικοι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Κατηγορίας βρίσκονται οι Αρίωνας Μήθυμνας και Δόξα Πλαγιάς μετά τα αποτελέσματα της 5ης Αγωνιστικής.

Μεσότοπος-Άναξος 2-2
Δουκάκης, Βλουτέλλης, Βασιλακάκης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Μεσοτόπου κόντρα στην Άναξο (2-2). Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο και προηγήθηκαν στο ημίωρο με τον Ραφαήλ Κουνιαρέλλη, ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι λίγο αργότερα, με τον Ευσταθόπουλο να αποκρούει. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Άναξος κέρδισε πέναλτι. Ο Μανδάνης με τη... δεύτερη, έχοντας αστοχήσει την πρώτη φορά με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη και τον Ευσταθόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1! Μάλιστα, η ομάδα της Ανάξου πήρε και το προβάδισμα μετά το ψύχραιμο πλασέ του Ψαρρού. Ο Μεσότοπος πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε να πετύχει το 2-2 λίγο πριν τη λήξη με τον Κρασσόπουλο.

Λιονταράκια-Ταξιάρχης Μανταμάδου 2-1
Λέκκας, Βουλγαρέλλης, Ψύλλος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Στο ουδέτερο της "Αγιάσου", τα Λιονταράκια επικράτησαν με ανατροπή του Ταξιάρχη Μανταμάδου, ο οποίος υποχρεώθηκε στην πρώτη του φετινή ήττα! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην επανάληψη με σκόρερ τον Στρατή Δρακούλη. Όμως η ομάδα του Βαγγέλη Σπανού ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Πάστο στο 83' και παίρνοντας τη νίκη με γκολ του Σαράφη δύο λεπτά αργότερα!

Δόξα Πλαγιάς-Αρίων Μήθυμνας 2-1
Συβρής, Καρδάσης, Σαρλής - "Μιχαλέλλιο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Τι πολύ θετικές της εμφανίδεις συνέχισε η Δόξα Πλαγιάς, νικώντας τον πρωτοπόρο Αρίωνα Μήθυμνας με 2-1! Ο Βελούτσος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο πρώτο 45λεπτο, ενώ ο ίδιος παίκτης έγραψε και το 2-0  στη συνέχεια. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Μολύβου ήταν να μειώσει με σκόρερ τον Ν. Βουρσούκη, με άπιαστη κεφαλιά στην εκπνοή.

Αστέρας Ιππείου-Παπανικολής Ερεσού 3-1
Μποντάκης, Φαναρτζής, Μεστρός - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Καλύτερος ο Αστέρας Ιππείου επικράτησε με 3-1 του Παπανικολή Ερεσού, σημειώνοντας έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημαα. Το σκορ άνοιξε ο Σαμιώτης, με τον Μπριλάκη να κάνει το 2-0 πριν το ημίχρονο. Με την επανέναρξη μείωσε σε 2-1 ο Χατζηδιαμαντής, όμως με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπριλάκη οι γηπεδούχοι "κλείδωσαν" τη νίκη. Να σημειωθεί ότι ο Γκέκα αποβλήθηκε για την ομάδα του Αστέρα Ιππείου.

Φίλια-Αίας Μυτιλήνης 2-1
Κουκούλας, Καρμίρης, Τατάς - Γήπεδο Φίλιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Σπουδαία νίκη πήρε η Φίλια επί του Αίαντα με 2-1, παρά το γεγονός πως βρέθηκε από το ξεκίνημα πίσω στο σκορ από το γκολ του Παράσχου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κατσιάνο στο 73', φάση για την οποία υπήραξν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για μη υπόδειξη του σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Το γκολ της νίκη πέτυχε ο Πανταζής στο 80ο λεπτό.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' Κατηγορίας ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey